A jövő héten csatlakozik Jane Foster a Marvel's Avengers csapatához

  • Írta: szlav
  • 2022. június 23.
  • Letöltés
Link másolása
Két hét múlva a mozikba kerül a Thor: Szerelem és mennydörgés, így Jane Foster, azaz a Mighty Thor időzítése nem is lehetne tökéletesebb. Pókember után ő erősíti tovább a Marvel's Avengers névsorát.

A lassan már két éve lélegeztetőgépen tartott Marvel's Avengers június 28-án megkapja a következő nagy frissítését. A 2.5-ös patch egy újabb játszható szuperhőst hoz magával, aki Pókemberrel ellentétben nem csak a PlayStation-játékosokat veszi emberszámba. Ahogy azt már korábban megtudhattuk, az új hős nem más, mint a Mighty Thor, vagyis Jane Foster, akit Natalie Portman személyében ismerhetnek az MCU-rajongók.

Kate Bishop és Hawkeye kapcsán már bebizonyosodott, hogy a Crystal Dynamics nem tart attól, hogy többször is újrahasznosítson egy-egy karaktert, így az sem túl meglepő, hogy az alapjátékból is ismert Thor és a Mjölnirt felemelő exbarátnője igen sokban hasonlít majd egymásra. A villámokat szóró istenségek kombói, a fegyverzetük és összességében a két karakter játékstílusa igen hasonló lesz, a Crystal Dynamics ígéretei szerint azonban Jane bőven hoz majd csakis hozzá illő újdonságokat is a játékba - mindez alig egy hét múlva kiderül.

Érdemes megemlíteni, hogy a Hawkeye-párossal és a Fekete Párduccal ellentétben Jane Foster nem kap saját történetfejezetet, saját kosztümökre, emote-okra, kivégzésekre és egyéb kozmetikai extrákra azonban már a megjelenése napján számíthatunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...