Hozzáférhetőbbé teszik a Dead Cellst

  • Írta: RangerFox
  • 2022. június 24.
  • Letöltés
Link másolása
Új frissítés érkezik a Dead Cellshez, melynek segítségével azok is élvezhetik majd a játékot, akiket eddig visszatartott a nehézsége.

A Motion Twin által készített Dead Cells 2018 egyik legjobb roguelite-játéka volt, a fejlesztők pedig a megjelenés óta folyamatosan frissítik az anyagot, és időről időre újabb tartalom érkezik hozzá. A legújabb frissítés a Breaking Barriers nevet kapta, mely elsősorban a játék hozzáférhetőségén igyekszik javítani, valamint bekerül az Assist Mode, melynek segítségével azok is élvezhetik majd a címet, akik eddig a nehézsége miatt ezt nem tehették meg.

A hozzáférhetőség javítása érdekében új beállítások válnak elérhetővé, testreszabható irányítás és gombkiosztás, láthatóságot javító beállítások, valamint különböző hangopciók válnak elérhetővé a frissítés által. Az Assist Mode segítségével bekapcsolható az auto-hit, akár végtelen élete is lehet a játékosnak, valamint olcsóbbá teszik a kezdő felszereléseket, hogy a játék eleje kevésbé legyen lassú és unalmas. Az Assist Mode bekapcsolásával ugyan le kell mondanunk a Dead Cells Daily Challange táblára való felkerülésről, viszont a kioldható achievementek továbbra is megszerezhetők lesznek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...