Dead Cells PC, PS4, SW, XBOXONE

Napjaink egyik legjobb roguelike-metroidvaniája a Dead Cells.
Típus:

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az elmúlt hetekhez képest kifejezetten izgalmas hét vár ránk játékmegjelenések terén, ráadásul a mozikba is érdemes lesz ellátogatnunk, ha érdekelnek minket a videojátékok adaptációi.

Dead Cells - itt az első fizetős DLC

Persze azért nem kell csillagászati összegekre gondolni, ráadásul a 4,99 eurós árhoz mérten rengeteg újdonság lapul a fejlesztők tarsolyában; két új helyszín, tucatnyi új biome, fegyverek és minden eddiginél durvább főellenfelek.

Dead Cells - jövő év elején jön a következő DLC

Jövőre sem maradunk Dead Cells-újdonságok nélkül. A Motion Twin és az Evil Empire megerősítette, hogy 2020 elején fut be a játék következő letölthető bővítménye, a The Bad Seed, amely rengeteg finomságot tartogat.

GC 2019: Ütős címekkel bővül az Xbox Game Pass

A Microsoft az Inside Xbox gamescomos különkiadásában leplezte le, hogy milyen játékokkal bővül majd az Xbox Game Pass felhozatala a hónap hátralévő részében. Kellemes kínálatnak örülhetnek az előfizetők!

Kétmilliónál jár a Dead Cells, itt a DLC is

A Motion Twin roguelike elemekkel megspékelt metroidvaniája újabb eladási mérföldkövet ért el, már több mint kétmillió kópia talált gazdára a Dead Cellsből. Emellett újabb platformokon vált elérhetővé a Rise of the Giant DLC.

Nyáron landol a Dead Cells mobilos változata

Korunk egyik legjobban összerakott metroidvaniája idén nyáron mobilokra költözik - első körben iOS-re, majd később Androidra is. Kérdés, hogy a brutális nehézségű cím mennyire lesz irányítható ezen a platformon.

GDC 2019: Dead Cells - túl az egymillión

A Game Developers Conference során a játék vezető dizájnere, Sébastien Bénard megerősítette, hogy roguelike metroidvania Dead Cells hivatalosan is átlépte az egymillió értékesített példányszámot.

Dead Cells - hónap végén jön a DLC

A Motion Twin megerősítette, hogy március utolsó hetén mutatkozik be a Dead Cells korábban beharangozott letölthető bővítménye, a Rise of the Giant, ami rengeteg újdonságot tartalmaz majd.

Ne várjunk a Dead Cells folytatására!

A Motion Twin megmutatta, hogy hogyan is kell egy már-már tökéletes roguelike akció-platformert készíteni. A francia stúdió azonban nem tervezi a második részt, inkább valami másba szeretnének belevágni.

TGA 2018: A God of War lett az év játéka

A nagy hírkavalkád végén emlékezzünk meg a nyertes videojátékokról is, hiszem mégiscsak egy díjátadóról van szó. Az év játéka a God of War lett, amely megelőzte a Red Dead Redemption 2-t is. A TGA nagy vesztese a Spider-Man.