Dead Cells PC, PS4, SW, XBOXONE

Napjaink egyik legjobb roguelike-metroidvaniája a Dead Cells.
Típus:

Találkozik a Curse of the Dead Gods és a Dead Cells

Két izgalmas indie roguelike áll össze egy crossover erejéig: ez lesz a Curse of the Dead Cells update. A Curse of the Dead Gods sötét templomaiban a Dead Cells fegyvereit és elátkozott ládáit láthatjuk viszont.

Dead Cells - rajzfilmes kedvcsinálón a Fatal Falls

Megjelent a Dead Cells második nagy kiegészítőcsomagja, amit a Motion Twin egy nem mindennapi előzetessel koronázott meg. Ebből a meséből szívesen megnéznénk akár egy egész évadot is!

Dead Cells - traileren a második DLC

A korábbi teaser után a Motion Twin csapata végre teljes pompájában leleplezte a Dead Cells második nagy DLC-csomagját, amely a Fatal Falls névre hallgat. Ezúttal sem lesz könnyű dolgunk.

Dead Cells - jövőre jön a második fizetős DLC

A Dead Cells metroidvania világa az év elején mocsárral és arborétummal bővült, és belátható időn belül újabb területeket fogunk kapni, természetesen új ellenfelekkel megtömve. A Fatal Falls elnevezésű DLC-t jövő év elején várhatjuk.

Íme, a PlayStation Now augusztusi kínálata

Egyelőre a Sonynak nincsenek olyan ambiciózus tervei a PlayStation Now streamingszolgáltatásával, mint a konkurenciának a sajátjával, de azért ők is lelkesen bővítik hónapról hónapra a kínálatban szereplő játékokat.

Androidra is eltalál a Dead Cells

Egy évet kellett várnunk, hogy iOS után Androidon is felbukkanjon a Dead Cells, de júniustól az androidosok is élvezhetik ezt a pörgős roguelike játékot. A telefon támogatja az irányítás átrendezését és a külső kontrollert is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az elmúlt hetekhez képest kifejezetten izgalmas hét vár ránk játékmegjelenések terén, ráadásul a mozikba is érdemes lesz ellátogatnunk, ha érdekelnek minket a videojátékok adaptációi.

Dead Cells - itt az első fizetős DLC

Persze azért nem kell csillagászati összegekre gondolni, ráadásul a 4,99 eurós árhoz mérten rengeteg újdonság lapul a fejlesztők tarsolyában; két új helyszín, tucatnyi új biome, fegyverek és minden eddiginél durvább főellenfelek.

Dead Cells - jövő év elején jön a következő DLC

Jövőre sem maradunk Dead Cells-újdonságok nélkül. A Motion Twin és az Evil Empire megerősítette, hogy 2020 elején fut be a játék következő letölthető bővítménye, a The Bad Seed, amely rengeteg finomságot tartogat.

GC 2019: Ütős címekkel bővül az Xbox Game Pass

A Microsoft az Inside Xbox gamescomos különkiadásában leplezte le, hogy milyen játékokkal bővül majd az Xbox Game Pass felhozatala a hónap hátralévő részében. Kellemes kínálatnak örülhetnek az előfizetők!