A jövő hónapban leplezhetik le a Skate 4-et

  • Írta: szlav
  • 2022. június 26.
  • Pletyka
Link másolása
Habár az EA hétpecsétes titokként őrzi az új Skate részleteit, a játék fejlesztése már jó ideje gőzerővel halad. A pletykák szerint júliusban végre láthatunk is valamit a gördeszkás játékból.

Nem titok, hogy készül a következő Skate, hiszen a gördeszkás sorozat visszatérését már két évvel ezelőtt bejelentették az EA Black Box egykori fejlesztői. Azóta sajnos nem sokat hallottunk a játék felől, a projekthez frissen összeverbuvált Full Circle csapata azonban mindvégig fáradhatatlanul dolgozott a színfalak mögött. Habár komolyabb bemutatóra egy darabig még nem számítottunk, a pletykák szerint a jövő hónapban közelebbről is megmutatja magát az új epizód.

A híresztelés a mindig megbízható belsős infókkal szolgáló Tom Hendersontól érkezett, aki többek közt azt is elárulta, hogy a jelen állás szerint a negyedik rész csupán a Skate nevet viseli. Henderson forrásai szerint a fejlesztés remekül halad, az elmúlt pár hónapban pedig széleskörű teszteléseken esett át a program, így az EA készen áll rá, hogy júliusban hivatalosan is leleplezze a gördeszkaszimulátort.

Áprilisban egyébként már kiszivárgott az új Skate egy rövidke, pre-alfás gameplay felvétele. Habár a klipen jól látszottak a szilárd alapok, a build még igen korainak tűnt. Henderson szerint ez a videó egy jóval régebbi verzióban készült, azóta rengeteget fejlődhetett a játék. A szivárogtató hozzátette, hogy a júliusi bemutató során jó eséllyel láthatunk majd éles gameplayt, ráadásul a pletykák szerint a sajtó tagjai és zsáner influencerei saját kézzel is kipróbálhatják majd a korai változatot.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...