Újabb mérföldkőhöz érkezett a Top Gun: Maverick

  • Írta: RangerFox
  • 2022. június 27.
  • Cooltúra
Link másolása
Hatalmas siker a kasszáknál Tom Cruise legújabb filmje, a bevételek szempontjából újabb mérföldkövet ért el a mozi.

A Top Gun: Maverick egy kifejezetten jó film lett mind a nézők, mind a kritikusok szerint. Ugyan a pandémia miatt számtalanszor tolódott az évek alatt a premierdátuma, végül ez sem tudott gátat szabni a sikerének. Nyilván közrejátszott ebben a Paramount Pictures erős marketingkampánya, Tom Cruise személye, valamint az, hogy egy igazi nyári blockbuster cím lett belőle, mely a kritikusok szemében is jól sikerült.

És mindez meg is hálálta magát, a Top Gun: Maverick ugyanis ma hivatalosan is átlépte az egymilliárd dolláros bevételt világszerte. Idén erre egyedül a Pókember: Nincs hazaút volt képes. A bevételek nagyobb része (521,7 millió dollár) az amerikai kasszákból folyt be, míg a maradék 484,7 millió pedig a nemzetköziekből. Ez egy egészen elképesztő eredmény, melyre nagy valószínűséggel még egy lapáttal rá tehet az elkövetkezendő hetekben.

5.
5.
PS4jacksony
Kellemes meglepetés volt a film ezt mondom úgy ,hogy 40 éves fejjel soha nem láttam az első részt sem . . . Így megnéztem az első ,és utánna pedig ezt .... szerintem rohadt jó lett pedig nem nem hoznak lázba nagyon a repülős filmek . . .
4.
4.
Animejetix
Láttam a filmet a moziban és azt kell mondanom hogy ez nem több mint egy szimpla repülőgép pornó! Tök felesleges a bevételekről beszélni, az egész cechet a US Army állta... Ezáltal a sztori letisztult, érzelmek is, mindenki a 120% tolja utánégetővel, nincs rejtett üzenet, homlokegyenesen süvít!
3.
3.
DarkLord
Az első rész volt életem első mozis élménye nagybátyámmal(86-87?) Valahogy kb. ilyentájt lehetett. Ő volt a nagy repülő bzi , de nekem is tetszett gyerek fejjel. Ez a 2. rész viszont nem véletlen kap ennyi pozitív elismerést, mert tényleg egy jó film lett.
2.
2.
hedzsooo
Bakker, + mindig nem sikerult 1x sem eljutni moziba ra, pedig terveztem, remelem adjak sokaig meg ha ilyen sikeres lett
1.
1.
Neo1989
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...