Hivatalos: jön a True Detective negyedik évada

  • Írta: fojesz
  • 2022. június 29.
  • Cooltúra
Link másolása
Hosszú szünetet és bizonytalanságot követően az HBO hivatalosan is megerősítette, hogy készül a True Detective negyedik évada, méghozzá Jodie Fosterrel a főszerepben.

Az HBO megerősítette a korábbi pletykákat, True Detective: Night Country címmel érkezik majd az antológiasorozat negyedik évada. A főszerepet Jodie Foster játssza ezúttal, mellé csatlakozik majd Kali Reis (Catch the Fair One): érdekesség, hogy ő már felbukkant az első évadban az egyik epizódban, most pedig ugyanazt a karaktert fogja hozni.

A hivatalos szinopszis így szól: "Amikor a hosszú téli éjszaka leszáll az alaszkai Ennisre, a Tsalal sarkköri kutatóbázist üzemeltető hat ember nyomtalanul eltűnik. Hogy megoldhassák az ügyet, Liz Danvers (Foster) és Evangeline Navarro (Reis) nyomozóknak szembesülniük kell a bennük lakozó sötétséggel, és bele kell ásniuk magukat a végtelen jég alá temetett igazságba." Az évad írója és rendezője Issa López (Tigers Are Not Afraid) lesz.

A magyarul A törvény nevében címen futó sorozat egyébként nem szokott sűrűn újabb évadokkal jelentkezni, a harmadik felvonás után azonban a szokásosnál is nagyobb volt a bizonytalanság körülötte. Az eredeti alkotó, Nic Pizzolatto még 2019-ben jelezte, hogy már dolgozik a folytatás sztoriján, később azonban úgy döntött, hogy egy másik projekthez használja fel az ötletet. Később újra belevágott a munkálatokba, azóta azonban nem lehetett hallani felőle.

Az HBO tartalomért felelős igazgatója, Casey Bloys végül tavaly erősítette meg, hogy immár új írókkal a fedélzeten szorgoskodnak a negyedik évadon, megígérte ugyanakkor, hogy az csak akkor kaphat zöld utat, ha a történet megfelelő minőségű.

2.
2.
Grabowsky30+
#1: Pontosan így gondolom én is az első évad fenomenális volt minden szempontból, 3x láttam már imádom. A második és a harmadik évadban is a színészek tök jók, de vontatott a sztori elmesélése! Valóban a harmadik annak ellenére is rossz, hogy sokkal jobb mint a második. Remélem a negyedik megpróbál az első közelébe kerülni minőségben!
1.
1.
zoli12i
Na ez aztán feminista lesz a javából!
Nem értem, hogy miért kell az első évad címét használni és tovább megerőszakolni azt. A második és a harmadik évad is rettentő pocsék lett. Mondom ezt úgy, hogy a harmadik fényévekkel jobb volt, mint a második de mégis...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...