Premierdátumot kapott a Ghostbusters: Afterlife folytatása

  • Írta: fojesz
  • 2022. június 29.
  • Cooltúra
Link másolása
Gőzerővel készül a Ghostbusters: Afterlife folytatása, a minap pedig azt is megtudtuk, hogy mikor számíthatunk a film premierjére.

Kitűzte a Sony a Ghostbusters: Afterlife folytatásának premierdátumát: eszerint 2023. december 20-án kerül mozikba az új rész, amelyről továbbra sem tudunk túl sok konkrétumot.

A film készültét a hónap elején, a Szellemirtók harmincnyolcadik születésnapja apropóján erősítette meg Jason Reitman író-rendező. A mozi a Spengler család történetének következő fejezete lesz, és ott veszi majd fel a fonalat, ahol az előző rész abbahagyta: az Ecto-1-es New Yorkba, a Szellemirtók bázisa felé tart.

7.
7.
crytek
#6: Ha nem tudod ,akkor számodra semmi. Az én nyomorom meg nem érdekel téged.
6.
6.
BockÚr
#4: Miért olyan rossz az a "világklasszis brand"? :d
5.
5.
BrockSamson
#3: Valaki szerint meg az eredeti Szellemirtok is egy okadek volt. Puff neki.
4.
4.
crytek
#3: Most mondjam azt hogy szerencse ,hogy nem te irányítasz ilyen nagy filmes cégeket?

Ez a világ a pénzről szól és amíg valami a sokkal többet termel mint amit rá költenek lesz belőle "minden" új rész , spinoff ,remake bármi..
Ott a jurassic park egy új éra lezárult ,de mivel a bevételek még mindig rohadt magasak 100% hogy lesznek még jurassic parkok

Sokan sok mindent nem értünk.Én pl azt sem hogy a darks souls játékokkal hogy tudnak egyesek játszani... és lám sokmillió ember szemében egy világklasszis "brand" lett és ontják azt a moslékok a cégek..Attól hogy neked nem tetszett a film másoknak még tetszhet ami generálja a zsetont.
3.
3.
zoli12i
#2: Köszönöm a segítséget professzor.
Elég szomorú, hogy ilyen okádék filmek folytatására van igény manapság. Számomra a teljesen nézhetetlen kategória volt a maga irritáló karaktereivel.
Nem is értem a 200 milliós bevételt.
2.
2.
crytek
#1: Válaszolj arra a kérdésre te minek jársz dolgozni? Nos ha ez megvan, akkor a filmek folytatásai is azért készülnek. De ne agyalj sokat mondom: A pénzért...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...