Teljesen átalakítják a botrányos XIII remake-et

  • Írta: szlav
  • 2022. június 29.
  • Letöltés
Link másolása
Nem számítottunk rá, de abszolút örülünk neki: remake-et kap a XIII remake. A nagyszerű FPS felújított kiadása botrányos állapotban került a piacra, a Microids pedig ezt nem hagyja annyiban.

A 2003-as XIII egy nagyszerű játék volt... a 2020-as remake annál kevésbé. Baloo kollégánk minden idők egyik legrosszabb remake-jének nevezte a PlayMagic alkotását, a felújított változat botrányos technikai megvalósítása ugyanis szinte játszhatatlanná tette az amúgy 40 eurós áron vesztegetett alkotást. Úgy tűnik azonban, hogy van még remény, a játék kiadója, a Microids ugyanis némileg szégyenkezve elhatározta, hogy alaposan gatyába rázza az alkotást.

A kiadó egy új stúdiót, a Tower Five csapatát kérte a játék kijavítására. Ennek eredménye a szeptember 13-án érkező nagy ingyenes frissítés lesz, amely kívül-belül átírja majd a PlayMagic kontármunkáját. A Microids közleménye szerint a Tower Five az egész játékot átalakítja majd, kezdve a vizuális dizájntól, a mesterséges intelligencián át, egészen a technikai problémákig. További jó hír, hogy még egy kis extrát is kapnak a játékosok, a frissítés ugyanis végre elhozza a XIII régóta várt 13 fős többjátékos módját.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...