Spyro kalandjai ősszel folytatódnak

  • Írta: fojesz
  • 2007. június 10.
  • Bejelentés
Link másolása
A tavaly októberben megjelent The Legend of Spyro: A New Beginning egyben egy trilógia kezdetét is jelentette: mint megtudtuk, már a folytatás is úton van!
A tavaly októberben megjelent The Legend of Spyro: A New Beginning egyben egy trilógia kezdetét is jelentette: mint megtudtuk, már a folytatás is úton van!

Az idén ősszel boltokba kerülő The Eternal Night PS2-re, Wii-re, DS-re és GBA-ra készül a Krome Studios és az Amaze Entertainment fejlesztésében. Konkrétumaink nincsenek folytatásról, de azt elárulták a készítők, hogy Spyro szinkronhangjaként közreműködik Elijah Wood (Gyűrűk Ura - Frodó), Ignitusként pedig Gary Oldmant (Harry Potter - Sirius Black) hallhatjuk majd.

 
11.
11.
Gabboo
Jó, hogy Spyro kalandjai folytatódnak, mert szeretem és a crashot, azt meg főleg. PS1-en ezek a kedvenceim, bár ma már nem játszok velük. De azért nem bántam volna, ha 360-ra megcsinálják.
10.
10.
Utys
És tényleg Gary Oldman volt a Sirius Black...fel se tűnt :D



De hogy ON is legyek: a játékot nem ismerem...
9.
9.
Mr 14
sztem X re is átdolgozzák majd
8.
8.
huszti
fojesz: Milyen jó öregről beszélsz te? Igen is, még virágzik a PS2!:D
7.
7.
pstomi
leglább XBOX 1-re jönne, akkor még tudné kvelejátszani a 360-on, de még arra se. Nincs se Crash, se Spyro 360-on kész káosz.
6.
6.
MR. SOPRANO
Nem bánom hogy nem adják ki 360-ra.Az előző is rohadt gyenge volt.Csak a harc, semmi gyüjtögetés mint a régiekbe.Persze minden játéknak ha jön a sokadik része kell valami újítás is bele.Csak hogy szerintem az előzőnek ez sajna a hátrányára vált.És még ráadásul nagyon rövid volt.Lehet hogy ez jobb mint az előző, de én inkább a régieket nyomom.
5.
5.
fojesz
Végre valami cím, amiért még érdemes elővenni a jó öreg PS2-t. :)
4.
4.
VID993HUN
Ezt nem hiszem el!!!!!!

Régen ez volt az egyik kedvencem a crash mellet, és most nem adják ki X360-ra??? :'(
3.
3.
StoryTeller
2.
2.
pstomi
1.
1.
SWBF2
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...