The Legend of Spyro: The Eternal Night

Folytatódik a The Legend of Spyro-trilógia: a második rész 2007. októberében jelenik meg PS2-re, Wii-re, DS-re és GBA-ra.
Típus: Akció, Kaland, Platform, Sárkányos

Hamarosan érkezhet a pletykált Spyro Remaster

Valami fortyog a kis lila sárkány háza táján. Egy titokzatos Twitter-felhasználó és egy pikkelyes lila tojás utalhatnak arra, hogy valóban közeleg a Spyro the Dragon Trilogy Remaster.

Visszatérhet a Crash Bandicoot és a Spyro

Néhány klasszikus PlayStation-cím újra visszatérhet a Sony elnöke szerint. A Crash Bandicoot és a Spyro mögött még mindig hatalmas rajongóbázis van, annak ellenére, hogy a fanok nagy része az évek során már felnőtt.

Mozifilm készül a The Legend of Spyro-ból

A The Animation Picture Company tegnap bejelentette, hogy megszerezve a The Legend of Spyro jogait, mozifilmet készít a lila sárkány kalandjaiból.

A jövő heti játékmegjelenések

Jövő hetünk sem lesz érdektelen: jön az Enemy Territory: Quake Wars, a Crash of the Titans, az NBA Live 08, a Project Gotham Racing 4 és még sok más finomság.

Elkészült a The Legend of Spyro: The Eternal Night

Bár még Magyarországon nem jelent meg, a The Legend of Spyro: A New Beginning folytatása elkészült, aminek alcíme The Eternal Night (Az Örök Éjszaka) lett.

GC 2007: Az első galériafrissítés

Assassin's Creed, Brothers in Arms 3, Condemned 2, Crash of the Titans, Dark Messiah Elements, EndWar, Haze - és akkor még nem láttatok semmit!

Hétfő esti képözön

A hét elején igen nagy pangás van képek terén, de azért sikerült összeszednem 200 darab képet kisebb, illetve nagyobb nevű játékokról.

E3 2007: Az első galériafrissítés

Megérkezett az idei E3 első komoly galériafrissítése: bár némely kép ismerős lehet, többségük vadonat új, mely különféle várva-várt címet prezentál. Kötelező!

E3 2007: Tizenhét új lineup érkezett

Újabb tizenhét kiadó tette közzé az E3-on felvonultatandó játékainak listáját - kemény felhozatal, érdemes végiggörgetni a teljes oldalt.

Spyro kalandjai ősszel folytatódnak

A tavaly októberben megjelent The Legend of Spyro: A New Beginning egyben egy trilógia kezdetét is jelentette: mint megtudtuk, már a folytatás is úton van!