Bemutatkozott a Stuntfest: World Tour

  • Írta: szlav
  • 2022. június 30.
  • Bejelentés
Link másolása
A THQ Nordic és a Pow Wow Entertainment hibbant versenyjátékában nem nagy gond, ha félúton elhagyjuk az autónkat - elég az is, ha a pilótánk átszakítja a célvonalat. Lehetőleg egy darabban.

Be kell vallanunk, csak zavartan vakargatjuk a fejünket a Stuntfest: World Tour bejelentése kapcsán. A Stuntfest, mint cím ugyanis nem teljesen újdonság: a Wreckfest fejlesztőcsapata, a Bugbear Entertainment már 2016-ban kiadott egy olyan prototípust a Steam Early Access programjában, amely ezt a címet viselte, ráadásul a koncepció is hasonló volt, noha jóval kezdetlegesebb formában. Mi több, az év elején olyan pletykákat hallhattunk, hogy a Bugbear csapata idén egy teljes játékként készíti el az azóta alaposan átalakított Stuntfestet.

A THQ Nordic mai bejelentése kapcsán azonban egyszer sem merült fel a finn fejlesztőbrigád neve. Ma a korábbi prototípustól teljesen függetlenül, Stuntfest: World Tour néven mutatták be a FlatOut, a Destruction AllStars és nem mellesleg a Wreckfest határmezsgyéjén táncoló versenyjátékot, melynek fejlesztéséért az osztrák Pow Wow Entertainment brigádja felel. Valami itt nem stimmel.

De ha a kulisszák mögötti furcsaságokon túltesszük magunkat, akkor láthatjuk, hogy egy igazán hibbant, a biztonsági előírásokra fittyet hányó autós versenyjátékkal lesz dolgunk. Falba csapódott a négykerekű? Sebaj! A lényeg, hogy maga a versenyzőnk áttépje a pepitaszalagot. A ripityára tört csontok idővel úgyis beforrnak.

A Stuntfest: World Tour még idén megjelenik PC-re.

3.
3.
crytek
Nem értem a THQ mit bohóckodik. Wreckfestel végre komolyabbá tudták tenni a flatout renoméját erre most kitolnak egy ilyen bohóckodós valamit..
2.
2.
Aanash
Úgy végzi mint az onrush.
1.
1.
Viktor_The_Best
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...