Frissítve: Kiderült, hogy mikor bétázik a Halo Infinite kooperatív módja

  • Írta: fojesz
  • 2022. július 12.
  • Korai verzió
Link másolása
Fény derült a legfontosabb részletekre a Halo Infinite-játékosok által régóta várt kooperatív mód bétatesztjét illetően. Jó másfél hetes tesztidőszakra készüljetek!

A 343 Industries közzétette az első részleteket a Halo Infinite-be érkező kooperatív mód bétatesztjéről. Ez alapján a játékosok július 11-22. között próbálgathatják majd, hogy milyen másokkal együtt végigjátszani a kampány küldetéseit - a tesztre azok jelentkezhetnek, akiknek megvan a játék, vagy Xbox Game Pass-előfizetők.

Fontos részlet, hogy a tesztnél nem használható a már meglévő mentésünk, a tesztkliens letöltésével egy teljesen új kampányt kell indítanunk - és ez sajnos azt jelenti, hogy az eredményeinket nem vihetjük majd tovább a végleges változatba sem. A tesztelés alatt ugyanakkor a teljes kampányhoz hozzáférünk a négyfős kooperatív módban, sőt kipróbálhatjuk a küldetések újrajátszásának eddig szintén fájóan hiányzó lehetőségét is.

A készítők a kapcsolódó blogposztjukban arra is kitértek, hogy az volt a céljuk, hogy az előrehaladás szempontjából tökéletes legyen az átmenet az egyedül és a kooperatív módban játszott kampány között. Ennek részeként minden eredményünk megmarad, függetlenül attól, hogy melyik játékmódban játszunk, belekezdhetünk szólóban, majd átugorhatunk co-opozni, és visszatérhetünk az egyjátékos részbe - minden marad a régiben.

Arra is ügyeltek, hogy a közös játékot ahhoz a felhasználóhoz igazítsák, aki leginkább le van maradva: a küldetéseket csak akkor jelöli teljesítettnek a játék, ha azok mindenkinél teljesítettek, ennek megfelelően mindenki a megfelelő sorrendben haladhat azokkal.

A bétatesztre itt lehet jelentkezni - a steamesek esetében annyi a megkötés, hogy nekik július 5-ig van idejük erre. A kooperatív mód végleges változatát továbbra is az idei év második felére ígérik - a Forge-ról sajnos még mindig nincs hír.

Update! Habár a tesztelés nem vette kezdetét tegnap, a 343 Industries szerint még ezen a héten el fog rajtolni. (A fejlesztőcég kommunikációja szerint valójában korábban is csak annyit mondtak, hogy a július 11-i héten számíthatunk rá, de tévesen az terjedt el, hogy július 11-én várható a kezdés.)

1.
1.
GemForge
Egyedül elég sz@r, unalmas és klisés volt, értelmetlen fejlődési rendszerrel. Nem biztos, hogy a kooperatív módtól fog ez a játék konvergálni a felszopó review által ígért minőséghez.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...