Állást ajánlott a Bethesda a Fallout London fejlesztőinek

  • Írta: szlav
  • 2022. július 2.
  • Érdekesség
Link másolása
Ezt nevezzük happy endnek! Miután a Bethesda is felfigyelt a Fallout London impozáns modjára, állást ajánlottak a tehetséges moddereknek a széria hivatalos fejlesztőcsapatánál.

A múlt héten mi is beszámoltunk a 2023-ban megjelenő Fallout Londonról. A brit fővárosban játszódó Fallout 4-mod egy hatalmas új térképpel, vadiúj szörnyekkel és NPC-kkel, valamint komplett fő- és mellékküldetésekkel írja át a Bethesda játékát, a projektet bemutató előzetesek pedig olyan meggyőzőre sikeredtek, hogy arra a széria hivatalos stúdiója is felfigyelt.

Nem kell aggódnunk, a mod továbbra is készül, a rajongói projekt vezetői azonban a minap bejelentették, hogy a Bethesda kettejüknek állást ajánlott a Fallout-széria fejlesztőinél. A mod műszaki tanácsadója, Ryan Johnson pályatervezőként kezdhet karriert a Bethesdánál, a Fallout London projektvezetője, Dean Carter azonban nem fogadta el a rá váró állást a Fallout 76 fejlesztőcsapatánál, a kedvtelésből dolgozó modder ugyanis mindenképp be szeretné fejezni a Fallout London munkálatait.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...