Magyarországon is leáll a műsorgyártással az HBO Max

  • Írta: fojesz
  • 2022. július 4.
  • Cooltúra
Link másolása
Megvan az első nagy áldozata a frissen megalakult Warner Bros. Discovery spórolásának: a cég számos európai országban, így Magyarországon is felhagy a műsorgyártással.

A Variety számolt be róla elsőként, hogy az HBO Max a legtöbb európai országban, így Magyarországon is felhagy a saját gyártású műsorok készítésével - egyedül Franciaország és Spanyolország ússza meg a dolgot. A lépést a WarnerMedia és a Discovery fúziójaként megalakult Warner Bros. Discovery hozta meg, amelynek a célja az, hogy 3 milliárd dollárt faragjon le a költségeiből.

A hírek szerint az éppen futó vagy már jóváhagyott projekteket még elkészítik, azonban végül eladhatják majd azokat, így a Warner mindössze gyártóként működhet közre. A hír előzményeiről valószínűleg hallottatok: az HBO Max kínálatából váratlanul nyom nélkül eltűnt a szolgáltató legújabb magyar sorozata, A besúgó és a korábban nagy sikert aratott Aranyélet, valamint sok más európai gyártású műsor is. Ezek sorsa egyelőre bizonytalan.

3.
3.
honest guy
"lmbgt sorozatok" + "lmbtq lobbi közvetítő"
Brühühühüüü....
Ez a válasz, amiért nem lehet óvodásokat átműteni!

:D
2.
2.
Obsidian77
Az összes szolgáltató (Netflix, HBO stb..) egy lmbtq lobbi közvetítő. Az összes értelmes sorozatot kaszálják.
1.
1.
zoli12i
Prrf...eddig volt jó valamennyire a MAX. Ez a fúzió aztán így megérte...
Nem baj, majd jöhet 28 trónok harca spin-off, meg lmbgt sorozatok.

Pedig az Aranyélet, Terápia és a Besúgó minőség volt a javából! De így már nem fog többé értelmes sorozat születni idehaza.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...