Átcsúszott jövőre a Forspoken megjelenése

  • Írta: szlav
  • 2022. július 6.
  • Csúszás
Link másolása
Eddig úgy tudtuk, hogy idén októberben érkezik meg a Square Enix és a Luminous Productions mágikus akció-szerepjátéka, a kiadó azonban úgy döntött, hogy csak a jövő év elején ereszti piacra a Forspokent.

Nem is olyan rég egy jókora csúszáson már átesett a Forspoken, ekkor azonban a Square azt nyilatkozta, hogy több időre van szükség ahhoz, hogy befejezzék a játék utolsó simításait. A kiadó ma bejelentette, hogy újabb késéssel kell számolnunk, csupán 2023. január 24-én ismerhetjük meg Frey mágikus kalandját, ezúttal azonban más áll a csúszás hátterében.

A Twitteren megosztott közleményben a Square Enix és a Luminous Productions "stratégiai döntésként" hivatkozott a csúszás okára - egész egyszerűen arról lehet szó, hogy a kiadó nem szeretné az őszi tumultus erős konkurenciája ellen küldeni a nagy költségvetésű új IP-t. Az üzenetben egyébként azt is megemlítették, hogy a játék már tulajdonképpen elkészült, a Luminous Productions csapata pedig már csak az utolsó ecsetvonásokkal ékesíti a PC-re és PlayStation 5-re érkező alkotást.

1.
1.
pgaboo977
Megijedtek a God of wartól,ennyi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...