Forspoken PC, PS5

Bemutatkozott a Luminous Productions első játéka.

TGA 2022: Már tölthető a Forspoken demója

Tegnap már lelőttük a poént, a The Game Awardson vetített demóval pedig valóban megérkezett a Forspoken próbaverziója.

Úgy néz ki, nemsokára demót kap a Forspoken

A jelek szerint alaposan betárazott a hétvégére a Square Enix, ugyanis nem csak a Final Fantasy XVI, de a Forspoken felől is hallunk majd.

Forspoken - fedezzük fel együtt Athia világát!

Folytatja a Square Enix a Forspokent alaposabban is bemutató videósorozatát: most Athia világa és a különféle mellékfeladatok kapták a főszerepet.

Forspoken - bevezetés a mágia rejtelmeibe

Folytatódik a Forspoken játékmenetét alaposabban is bemutató videósorozat: ezúttal a varázslás rejtelmeibe vezetnek be minket a készítők.

Forspoken - így működik a varázsparkour

Athia varázslatos világában nem csak a harchoz használhatjuk Frey Holland mágikus képességeit. A hatalmas nyílt világ felfedezése közben is jó szolgálatot tesznek ezek a varázserők.

GC 2022: Tíz percig mozog a Forspoken

Kiadós játékbemutató-érkezett a Forspokenhez, amelyben a készítők a játék minden aspektusát igyekeznek bemutatni nekünk.

Átcsúszott jövőre a Forspoken megjelenése

Eddig úgy tudtuk, hogy idén októberben érkezik meg a Square Enix és a Luminous Productions mágikus akció-szerepjátéka, a kiadó azonban úgy döntött, hogy csak a jövő év elején ereszti piacra a Forspokent.

Nézd vissza a State of Play adását!

A PlayStation-rajongók jó okkal tapadhatnak ma éjjel a képernyőkre, a Sony ugyanis egy félórás prezentáció keretei közt mutatja be a platformra érkező külsős játékokat. Külön szegmenst kap a PS VR2 is.

A Deathloop használja elsőként az AMD FSR 2.0 technológiáját

Hamarosan a játékosok elé kerül az AMD új felbontásskálázó technológiája. A FidelityFX Super Resolution 2.0 technológiáját elsőként az Arkane időhurkos lövöldéje, a Deathloop alkalmazza majd.

Forspoken - fedezzük fel Sideways City utcáit!

A Game Informer jóvoltából újabb játékmenet-bemutatóval jelentkezett a Luminous Productions legújabb játéka, az októberre átcsúsztatott Forspoken. A tízperces felvételen a harcokon, a varázslatokon és picit a felfedezésen van a hangsúly.