Sztorielőzetest kapott a The Dark Pictures: The Devil in Me

  • Írta: fojesz
  • 2022. július 7.
  • Videó
Link másolása
A Bandai Namco és a Supermassive Games készen áll arra, hogy felpörgessék a The Dark Pictures: The Devil in Me marketingkampányát. Lássunk egy új sztorielőzetest, amely már a megjelenés időpontján is pontosít egy kicsit!

A The Dark Pictures-antológia évadzárónak szánt epizódjában egy dokumentumfilmes csapatot kísérhetünk majd a legújabb projektjére. Egy rejtélyes telefonáló invitálására ellátogatnak a hírhedt sorozatgyilkos, H.H. Holmes kastélyának a másolatába, ami persze annyira nem hangzik jól, de nyugi, erre ők is hamar rájönnek: észreveszik, hogy figyelik és manipulálják őket, és akár az életükbe is kerülhet a kirándulás.

A The Dark Pictures: The Devil in Me a már szokásos játékmenetet ígéri, amely során a döntéseink befolyásolják az eseményeket, a végkifejletet és így azt is, hogy mely szereplők élik majd túl a kalandot. A horrorsztorit másokkal is átélhetjük a már jól ismert multiplayer módokban: ha szeretnénk, megoszthatjuk az élményt online egy haverunkkal, vagy pedig próbálkozhatunk akár öten is, méghozzá offline, a kontroller körbeadásával.

A fenti trailer megerősíti egyébként, hogy a The Devil in Me ősszel kerül majd boltokba, bár a korábbiakból kiindulva ezen nem lepődünk meg annyira - igazság szerint azt is odaírhatták volna, hogy valamikor halloween környékén számíthatunk rá. A játék PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re készül.

Az előrendelők azonnal hozzáférést kapnak a Curator's Cut játékmódhoz, amelyben szabadon végigjátszhatjuk a kihagyott jeleneteket, akár más karakterekkel is, ezenkívül egy gyűjtői csomagnak is örülhetünk, amelynek az éke egy 11 centiméteres szobor. Végül érkezik az antológia második gyűjteményes kiadása: ebben a The Devil in Me mellett az előző rész, a House of Ashes is ott figyel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...