Single player Apex FPS-hez toboroz a Respawn Entertainment

  • Írta: szlav
  • 2022. július 11.
  • Hír
Link másolása
Úgy tűnik, az Apex Legends átütő sikerei után egy egyjátékos lövöldével is megpróbálkozik a Respawn Entertainment. A történet az Apex Legends univerzumát bővítheti majd.

A Respawn Entertainment már korábban is számos utalást tett arra, hogy előbb-utóbb tovább bővítenék majd a Titanfall világából kiburjánzott FPS-univerzumukat, úgy tűnik azonban, hogy a hatalmas harcigépek helyett inkább az Apex Legends gladiátorai révén megismert történeteket gurítaná tovább a csapat. Az Electronic Arts ernyője alatt munkáló stúdió a közelmúltban számos új álláslehetőséget hirdetett meg a weboldalán, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, egészen érdekes dolgokat halászhattunk ki a munkaköri leírásokból.

Az például világos, hogy az egyszerre több projekten dolgozó stúdió folyamatosan bővíti az Apex Legends és az Apex Legends Mobile fejlesztőcsapatait, illetve a náluk lévő Star Wars-projektekhez is keresnek még embereket - legyen szó akár a Jedi: Survivorről vagy az egyelőre névtelen FPS-játékról. Ezek mellett azonban szó esett egy olyan új címről is, amelyet a stúdió egyelőre csak "Apex Universe FPS Incubation Title" néven emleget.

Mivel a Respawn egy "vadonatúj egyjátékos kalandként" hivatkozik a fent említett címre, máris kizárhatjuk azt, hogy a játék a már jól ismert Apex Legends újabb többjátékos spin-offja lenne. Itt azonban érdemes megjegyeznünk, hogy a fejlesztő nem új Titanfall-epizódként, hanem az Apex-univerzum új fejezeteként emlegeti a valószínűleg még igen korai stádiumban álló projektet - annak ellenére, hogy a két epizódot megélt korábbi széria és a jóval könnyedebb hangvételű battle royale-cím elméletileg egy és ugyanazon világban játszódnak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...