Úgy tűnik, She-Hulk lesz a Marvel's Avengers következő hőse

  • Írta: szlav
  • 2022. július 11.
  • Pletyka
Link másolása
Jane Foster még éppen csak az első köröket futja a Bosszúállókkal, de úgy tűnik, már a tervezőasztalon van a játék következő hőse is. A szóbeszéd szerint She-Hulk csatlakozhat legközelebb a Marvel's Avengers csapatához.

A legjobbakkal is megesik néha, hogy kikotyognak olyan dolgokat, amiket nem kellene. A Marvel's Avengers legújabb hősét, Jane Fostert, azaz a Mighty Thort ünnepelve egy rendhagyó élő adást követhettek a rajongók az Xbox Twitch-csatornáján. A bő 50 perces műsor során a házigazda, Frank "Techniq" Ellerbe a játék tervezőjével, Brian Waggonerrel játszott le néhány kooperatív missziót, két meccs között azonban a streamer olyan részleteket árult el, amitől még Waggoner szeme is egészen kikerekedett. 

A titoktartási szerződésekről csúnyán megfeledkező házigazda a saját színművészeti oktatójáról kezdett el sztorizni, aki az elmondása szerint történetesen nem más, mint a játékba legközelebb érkező She-Hulk szinkronhangja. Az úriember abszolút meg volt győződve arról, hogy a Crystal Dynamics már bejelentette She-Hulk érkezését, így teljes magabiztossággal beszélt a karakterről (igaz, a szinkonhangot kölcsönző színésznő pontos kilétét nem fedte fel), így a játékot igazgató Brian Waggoner reakciója igazi hidegzuhanyként érhette őt: "Nem, sosem jelentettük be She-Hulkot -- majd akkor beszélünk az új karakterről, ha eljön ennek az ideje."

Úgy néz ki tehát, hogy a következő nagy meglepetés a kelleténél jóval hamarabb le lett lőve, bár a Marvel's Avengers sorsát tekintve valószínűleg nem sokat dob a latba ez a nyelvbotlás. A legkitartóbb játékosok számára kiábrándító hír lehet, hogy a következő játszható karakter ismét egy korábbi hős variánsának ígérkezik. Hawkeye és Kate Bishop, illetve Thor és Jane Foster párosai után ez lesz a harmadik ilyen eset.

11.
11.
Ooorky
#7: Legszomorúbb, hogy She-Hulk vagy 30 éve létező karakter...
10.
10.
honest guy
#9: Brühühühhüüü. Adjak zsepit? :DDDDD
9.
9.
Kamukaze
#7: Személyeskedünk, személyeskedünk te kis trollivarsejtből származó-genetikai hulladék!?! :-*)
8.
8.
zoli12i
#7: Ráadásul egy olyan játékba, amivel a kutya nem játszik.
7.
7.
honest guy
Most jól értem, hogy azért rinyál a sok hópihe, mert a tucatnyi mesehős közé jön egy női Hulk?

:D
6.
6.
Kakaoo
#1: Igen, pont erről beszéltem. Ha már nem tartozom valamelyik kissebséghez, vagy nem hirdetem az "igéiket" a véleményem már "kimoderált üzenet". Na ettől komolyan egyre ellenszenvesebb az összes kissebséget fennhangon védő és jogaikat követelő bárki.
5.
5.
Kamukaze
Nagyon kimoderált üzenet
3.
3.
sanyikatarzan
2.
2.
Daniel21
Játszik még ezzel valaki? :0
1.
1.
Kakaoo
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...