Az új The Walking Dead-játék egy interaktív élő esemény a Facebookon

  • Írta: fojesz
  • 2022. július 12.
  • Megjelenés
Link másolása
Tegnap megkezdődött a The Walking Dead: Last Mile nyílt bétatesztelése, amely egy interaktív élő esemény a Facebookon, ahol a játékosok együtt határozzák meg a sztori végkimenetelét.

Tegnap vette kezdetét a The Walking Dead: Last Mile nyílt bétatesztelése, amely egy tömegesen játszható, interaktív élő esemény a Facebookon, ahol a sztori hónapok alatt, a játékosok döntései nyomán bontakozik majd ki. Nem igényel letöltést vagy telepítést, egy böngészőből vagy egy mobilos Facebook-alkalmazásból azonnal és ingyen indítható.

A mostani prológus azt a célt szolgálja, hogy a fejlesztők visszajelzéseket gyűjtsenek, négy hétig tart majd, ami után kéthetes szünetre megy a program. A játék további részét három nagy, egyenként négy hétig tartó fejezetre bontják, ezek során pedig folyamatosan csepegtetik az újabb és újabb sztorirészleteket.

De hogy lesz ebből játék? A játékosok, miután létrehozták a saját túlélőjüket, mindenféle minijátékban vehetnek részt, az így gyűjtött pontokat pedig arra használhatják, hogy a szavazatukkal befolyásolják a sztori menetét. A felhasználótábor összesített szavazatai döntik el, hogy milyen irányba fordul a történet, ami kapcsán a készítők hangzatosan azt mondták, maguk sem tudják, hogy mely szereplők élhetik majd túl az első évadot.

Az esemény több műsor is kíséri majd a Facebookon, ami arra hivatott, hogy összefoglalja a történéseket és a tudnivalókat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...