A Warframe-csapat bemutatta következő játékát, a Soulframe-et

  • Írta: gorien
  • 2022. július 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Új játékot jelentett be a Warframe mögött álló Digital Extremes. A Soulframe sci-fi helyett egy fantasy világba kalauzol majd el minket, ahol az embert megelégelő természet erőivel szállunk szembe – ezt is free-to-play módon.

A Digital Extremes lassan tíz éve igazgatja már a Warframe-et, és különösebben maradandó játékot azóta sem alkotott: sem a Star Trek: The Video Game, sem a félig általa fejlesztett Sword Coast Legends nem lett siker, a The Amazing Eternals pedig el sem készült. És habár a Warframe továbbra is él és virul, a csapatban ismét feltámadt az igény egy új címre.

A TennoConon mutatták be a fejlesztés korai szakaszában járó Soulframe-et, egy free-to-play MMORPG-t, ami a Warframe tüköruniverzumában játszódik – ezúttal nem sci-fit, hanem fantasyt kapunk. A világot részben A vadon hercegnője és a Végtelen történet is ihlette, egy olyan háborút mutat be, amit az iparosodó ember vív a megvadult természet ellen. Nagy hangsúly esik majd a PvE-küzdelmekre, illetve a procedurálisan generált, napszakonként változó környezetre.

Hogy mikor vagy mire érkezik, azt még nem tudjuk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...