Hamarosan gendersemleges lesz a World of Warcraft

Link másolása
A Blizzard és a vezető fejlesztőstúdiók egyre nagyobb energiát fordítanak arra, hogy még befogadóbbá tegyék a játékukat.

A Blizzard egyre több játékát igyekszik befogadóbbá varázsolni, hogy minél szélesebb körhöz jussanak el és minél személyre szabottabb élményt nyújtsanak a különleges igényekkel rendelkezők számára. Nincs másként ez a World of Warcraft soron következő kiegészítőjével, a Dragonflighttal sem.

A WoW-val kapcsolatos hírekre specializálódott Wowhead értesülései szerint ugyanis a játék egy későbbi buildjében már lehetőségünk lesz gendersemleges hangopciókból válogatnunk, valamint eltörlik a személyes névmások használatát. Így a karakterkészítő oldalon már nem női és férfi testfelépítés közül válogathatunk, hanem Body1 (ami férfi megfelelője), illetve Body2 (női) közül.

Ugyan pontos megjelenési dátummal ezúttal sem szolgáltak a rajongóknak, de a tervek szerint a World of Warcraft: Dragonflight még idén megjelenik, az alfatesztjére már ti is jelentkezhettek. Reméljük, nem ez lesz a legfontosabb újítása a játék kilencedik kiegészítőjének!

21.
21.
Grabowsky30+
Ez egy szerep játék ugye, tehát egy szereplő bőrébe bújsz! Ha én azon sértődök meg mert mondjuk nincs benne bkv ellenőr akkor az is lesz benne? Komolyan én tök elfogadó vagyok ki kivel stb nem érdekel mindenki legyen boldog. De erre mi szükség van? Miért nem inkább tartalmat gyártanak? Abból több játékos lenne tuti, mint sértődött transz-ok kiengeszteléséből!
20.
20.
honest guy
"Dragonflight Alpha"
Nem lehetséges, hogy a fejlesztő még nem írta bele, hogy male/female, hanem csak annyit, hogy Body1 és Body2? Aztán majd a véglegesben male/female lesz? Hiszen ez csak egy alpha verzió...
19.
19.
delphijos
Amúgy én arra lennék kiváncsi, hogy mekkora "tömegek" NEM játszottak vele emiatt...
18.
18.
Sz0ty1
Néhány nap múlva a genderterroristák abba fognak belekötni, hogy "Miért a férfi test Body1?" Ez nyilván a nők totális elnyomása!!!
17.
17.
Sz0ty1
16.
16.
Scat
Miután az Overwatch 2-ben képesek voltak megváltoztatni a padokat, hogy ne legyen kirekesztő a hajléktalanoknak(!), ez már meg sem lep.

Az újbeszél robog tovább.
15.
15.
hadzsime
"Így a karakterkészítő oldalon már nem női és férfi testfelépítés közül válogathatunk, hanem Body1 (férfi), illetve Body2 (női) közül."

És tessék mondani, a Body2-n lesz melltartó vagy ott még nem járunk?
14.
14.
Jarl Balgruuf
Kimoderálják a biológiai tényeket, ezt nevezem.
11.
11.
hedzsooo
#5: +1 Hat kb., es akkor csak a kozvetlenul szembeszuro dolgok lettek felvetve
10.
10.
hedzsooo
Jajj, ebbe inkabb en sem mennek bele jobban de ez mar tenyleg nagyon gaz XD
9.
9.
Csoki80
7.
7.
Kamukaze
Tehát már nincs is olyan, hogy férfi meg női test. Már látom a bioszkönyvek példarajzait: Petinek 1-es tipúsú teste van, Julcsinak meg 2-es XD Atya ég..
6.
6.
NECROSMOKE
5.
5.
Heldengeist
"eltörlik a személyes névmások használatát"

Viva la nyelvtan!

"gendersemleges hangopciók"

Az milyen? Épp csak hogy mutálni kezdő kamaszfiú? Felnőtt eunuch?

"már nem női és férfi testfelépítés közül válogathatunk, hanem Body1 (férfi), illetve Body2 (női) közül"

Hát ennek aztán így sok értelme van. Mostantól semmi sem lehet piros és kék színű, úgyhogy átnevezzük őket szín1 és szín2-re és csak ilyen színeket használhats!
1.
1.
pszihoapu
medve anyam.
https://pbs.twimg.com/media/DmfyD0CWsAM3ZKy.jpg
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...