World of Warcraft: Dragonflight PC

A sárkányokra koncentrál a WoW új kiegészítője.

Breaking: Döntött a bíróság, a Microsoft felvásárolhatja az Activision Blizzardot

Hosszas vizsgálat után végre döntés született a Microsoft és az FTC közti harcról az Activision Blizzard King felvásárlását illetően. A bírósági határozat szerint az Egyesült Államokban is zöld utat kap a 69 milliárd dolláros akvizíció.

Már a Blizzard is AI-fejlesztéssel kacérkodik

Az irvine-i játékgyártó a saját mesterséges intelligenciájával áramvonalasítaná a fejlesztési ciklusait. Grafikus művészek és pályatervezők munkáját helyettesítheti a házon belül tanított generátor.

Érkezik a hivatalos hardcore mód a WoW Classicba

Az eddig csak rajongó modként létező hardcore játékmód most már hivatalos támogatást fog kapni, a Blizzard elmondása szerint viszont nem szólnak bele, hogy hogyan is játszanak a játékosok azzal az egy darab életükkel.

43,5 millió dollárra perli a NetEase az Activision Blizzardot

A kínai techóriás a Blizzardtól várja a helyi játékosoknak járó visszatérítések, a nyakán maradt kísérő termékek és a ki nem adott játékok kapcsán is a pénzügyi kompenzációt.

Bemutatkozott a World of Warcraft: Dragonflight első nagy frissítése

Sűrű év vár a World of Warcraft játékosaira. Már a nyakunkon van a Dragonflight 10.0.7-es frissítése, de bemutatkozott az első igazán masszív, 10.1-es sorszámú csomagja, az Embers of Neltharion is.

Az AI hanggenerátorok forradalmasítják a legnagyobb szerepjátékokat

Az AI-alapú chatbotok és hanggenerátorok rohamos fejlődését a videojátékokban sem nehéz hasznosítani. A World of Warcraft és a Skyrim néma NPC-inek néhányan már így adtak valósághű szinkronhangot.

Íme, a 2023-as DICE Awards nyertesei

Lezajlott a 26. Design Innovate Communicate Entertain Awards rendezvénye, lássuk a nyerteseket!

Az Activision Blizzard beszámolt a pénzügyi eredményeiről

Az Activision Blizzard mostanában a Microsoft terveivel kapcsolatosan jelenik meg a hírekben. Ehelyett most beszámolt arról, hogyan megy nekik az üzlet.

Felsorakoznak a DICE Awards idei jelöltjei

Idén huszonhatodik alkalommal nevezik ki a Design Innovate Communicate Entertain Awards győzteseit. A 2023-as gála jelöltjei már felsorakoztak, máris mutatjuk őket!

Ütős évre készül a World of Warcraft: Dragonflight

Alig néhány hete jelent meg a World of Warcraft legújabb expanziója, a Dragonflight, de a Blizzard már most betáblázta, hogy milyen tartalmakra számíthatunk 2023-ban.