World of Warcraft: Dragonflight PC

A sárkányokra koncentrál a WoW új kiegészítője.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő napokban ráfordulunk az év végi hajrára, a kiadók és fejlesztők mostanság lövik majd el a maradék puskaporukat. Lássuk, mi vár ránk ezen a héten!

Kivonulnak Kínából a Blizzard Entertainment játékai

Nem újítja meg a kiadói kapcsolatát a NetEase és a Blizzard Entertainment, így jövő januártól számos Blizzard-játék forgalmazása és támogatása megszűnik Kínában.

Látványos előzetest kapott a World of Warcraft: Dragonflight

Már csak egy karnyújtásnyira van a World of Warcraft: Dragonflight megjelenése, így itt az ideje, hogy egy látványos kedvcsinálóval készüljünk a sárkányok érkezésére.

World of Warcraft: Dragonflight - befutott a Legacies harmadik epizódja

Tovább folytatódik a Legacies-videósorozat, amelyben jobban is megismerhetjük a World of Warcraft: Dragonflight sárkányainak múltját. Ezúttal a dracthyrok kerülnek a reflektorfénybe.

World of Warcraft: Dragonflight - folytatódik a Legacies-videósorozat

Megérkezett a Legacies-videósorozat második felvonása. Nozdormu ezúttal Deathwing árulástörténetével hangol bennünket a Dragonflight premierjére.

Történelemleckére hív a World of Warcraft: Dragonflight

A Dragonflight megjelenése előtt a Blizzard a Legacies videósorozat epizódjaival hangol bennünket az új kalandokra. Az első felvonásban az idő őrzője, Nozdormu tart egy kis történelemleckét.

World of Warcraft: Dragonflight - jövő héten befut a pre-expansion patch

Ezúttal két etapban érkezik a World of Warcraft következő expanziójának megágyazó frissítés. Az első körben az új rendszerek és játékmeneti változtatások, később pedig az új faj és kaszt kerül a játékba.

Hivatalos: november végén rajtol el a World of Warcraft új kiegészítője

Aki figyelemmel követte a szivárgásokat, talán nem lepődik meg annyira, de azért a jegyzőkönyv kedvéért emlékezzünk meg róla: november végén rajtol el a World of Warcraft: Dragonflight.

Szivárognak a dátumok az Activision Blizzard játékai kapcsán

Ez a szivárgások napja, most épp a World of Warcraft: Dragonflight és a Call of Duty: Warzone 2 megjelenési dátuma, valamint a Diablo IV előrendelésének startja szivároghatott ki.

Három évig készült titokban a mobilos World of Warcraft, de végül törölték a projektet

Lapértesülések szerint a Blizzard és a NetEase három évig dolgozott a World of Warcraft mobilos változatán, nemrég azonban kölcsönösen kifaroltak a projekt mögül.