Animációs sorozat készül a Grounded alapján

  • Írta: fojesz
  • 2022. július 19.
  • Cooltúra
Link másolása
Úgy tűnik, a játékon túl is számol a Microsoft a Grounded sikerével, ugyanis a hírek szerint animációs sorozat készül az Obsidian fejlesztése alapján.

A Deadline számolt be róla elsőként, hogy animációs sorozat készül a Grounded alapján. Az adaptáció sztoriját Brent Friedman írja, aki korábban a Call of Duty: Vanguard és a Tales from the Borderlands munkálatainál is közreműködött, de a Subway Surfers feldolgozásán és a Fallout időközben elkaszált filmváltozatán is szorgoskodott - a legismertebb munkája ugyanakkor a Star Wars - A klónok háborúja.

Az Xbox és az Obsidian a Waterproof Studios/SC Productions, a Kinetic Media és a Bardel Entertainment közreműködésével készíti a produkciót, amely az ígéretek szerint az Egy bogár élete és a Drágám, a kölykök összementek egyvelege lesz. Habár azt nem tudjuk, hogy az animációs sorozat egy az egyben adaptálná-e a játékot, az előzetes infók szerint valami nagyon hasonló kalandra számíthatunk majd, ahol egy csapat gyereknek összezsugorodva kell túlélnie a hátsókert veszélyeit.

A Grounded végleges változata szeptemberben jelenik meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...