Launch traileren a Stray

  • Írta: gorien
  • 2022. július 19.
  • Videó
Link másolása
Már a Macskarisztokraták is megénekelték ugyan, hogy minden ember macska nem lehet, a Stray érkezésével azonban mégis átélhetjük, hogy milyen egy kóbor cica szemén keresztül egy cyberpunk nagyváros.

Ha mindig is szeretted volna beleképzelni magad egy kóbor macska helyébe, mától a Stray megadja rá a lehetőséget. A BlueTwelve Studio és az Annapurna Interactive kalandjátékában egy, a családjától elszakadt macskát irányítunk egy hanyatló kibervárosban – ahol ráadásul még egy ősi rejtélyt is meg kell fejtenünk.

A neonfényes sikátorokban és esős háztetőkön lopózva azonban nem leszünk teljesen egyedül, hiszen új barátra találunk majd a B-12 nevű drónban, aki a különféle feladatokban is segítségünkre lesz. A Stray hagy teret a macskás bolondozásnak is: játékosan vagy épp másokat bosszantva fedezhetjük fel a cyberpunk világ titkait és lakóit.

A Stray PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is megjelent ma, illetve a PlayStation Plus Premium- és Extra-szintű előfizetői is játszhatnak már vele.

1.
1.
nemfontos
Valami elképesztő hogy milyen jól sikerült ezt a macskát animálni. A macska és ez a scifi vonal is nagyon szépen passzol.
Kb két órát játszottam vele eddig, és semmilyen problémával nem találkoztam. (ps5)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...