Stray PC, PS4, PS5

Egy macska, egy cyberváros és egy ősi rejtély.

Ezekkel a játékokkal játszanak a legtöbben Steam Decken

Apró érdekességet osztott meg a Valve a játékosokkal. Megtudhattuk, mely játékokkal játszanak a legtöbben Steam Decken.

Elkészült a Stray videótesztünk

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a cicás koncepció miatt a Stray hatalmas hype-ot kapott. Írásos tesztünkben megvizsgáltuk, hogy vajon rászolgáltak-e a fejlesztők a játékosok bizalmára, amit most videótesztünkből is kideríthettek!

Stray teszt (videóteszttel!)

Kemény az élet a sötét kibervárosban, de a Stray cirmos főhőse nem ismer legyőzhetetlen akadályt. A BlueTwelve Studio cicaszimulátora éppen olyan ellenállhatatlan, mint amilyennek tűnik.

Launch traileren a Stray

Már a Macskarisztokraták is megénekelték ugyan, hogy minden ember macska nem lehet, a Stray érkezésével azonban mégis átélhetjük, hogy milyen egy kóbor cica szemén keresztül egy cyberpunk nagyváros.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Minden platform tartogat izgalmas megjelenéseket, nem fogunk unatkozni az uborkaszezon közepén sem.

Ezek a Game Catalog-játékok érkeznek a PlayStation Plusba júliusban

A megújult PlayStation Plus szolgáltatás Premium- és Extra-előfizetőinek szól a legújabb bővítés, amelynek listájában megtaláljuk a Strayt, a Marvel's Avengerst és néhány Assassin's Creedet is.

Kiszivárogtak a PS Plus Extra és Premium júliusi játékai

A ResetEra fórumon bukkant fel egy lista, amely állítólag azon játékokat tartalmazza, melyek júliusban bekerülnek a PS Plus Extra- és a PS Plus Premium-előfizetések játékkönyvtárába.

Kapásból PlayStation Plus-játék lesz a Stray

Végre napra pontos megjelenési dátumot kapott az egyik legígéretesebb indie játék, a Stray. Az is kiderült, hogy a drágább PlayStation Plus-csomagok előfizetői extra költségek nélkül játszhatják majd az alkotást.

Az Annapurna Interactive Showcase bejelentései

Tegnap este tartotta meg az Annapurna Interactive az első saját bemutatóját, amelyen egy zsák ígéretes indie cím villantotta meg magát. Íme, az összefoglalónk a bejelentésekről és látnivalókról!

Júliusban saját műsort tart az Annapurna is

A legszokatlanabb független játékokat felkaroló Annapurna Interactive is csatlakozik azon kiadók sorához, akik saját bejelentőstreamet tartanak a nyáron. Az ő műsorukra július végén számíthatunk.