Cult of the Lamb - íme, a bárány újabb, segítőkész prédikációja

  • Írta: gorien
  • 2022. július 19.
  • Videó
Link másolása
Szektát alapítani nem gyerekjáték, a Devolver Digital és a Massive Monster épp ezért folytatja a bárány prédikációsorozatát, ami jobbnál jobb tippekkel lát el minket.

A Devolver Digital a tavalyi Gamescomon jelentette be, hogy kiadja a Massive Monster bájosan sátánista játékát, a Cult of the Lambet. Ebben egy halálát túlélő áldozati bárány szerepébe bújunk, akit az őt megmentő, rejtélyes idegen arra kér, hogy alapítson szektát a nevében, illetve számoljon le a hitetlenekkel és a hamis prófétákkal.

Mivel szektát alapítani nem megy egyről a kettőre, a Devolver Digital úgy gondolta, ad egy kis kezdőlökést: nemrég videosorozatba kezdtek, ami elmagyarázza a játék alapjait. A második epizódban a bárányunk barátairól van szó, akik változatos módokon járulhatnak hozzá a küldetéséhez.

Ratau lesz a mentorunk, aki a szekták alapításán túl a kockázáshoz is ért, míg Clauneck a tarot kártyáit bocsátja rendelkezésünkre. Kudaii fegyverekkel lát el minket, Helobtól újoncokat szerezhetünk (ha épp nem eszi meg előbb őket), míg a Halásztól szent talizmándarabokat kaphatunk a mélység lakóinak kifogásáért cserébe.

A Cult of the Lamb augusztus 11-én jelenik meg Nintendo Switchre, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, illetve PC-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...