Cult of the Lamb PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Egy megszállt bárány bőrében vesszük fel a harcot a hamis prófétákkal.

2024-ben a Cult of the Lamb ingyenes frissítés csomaggal gazdagodik

A Cult of the Lamb fejlesztője, a Massive Monster bejelentette, hogy 2024-ben jelentős ingyenes tartalmi frissítés érkezik a játékhoz. Az új bővítés a Sins of the Flesh névre hallgat majd.

Itt a Unity átdolgozott terveinek hivatalos változata

A cég hivatalos formában is közölte a tervük finomított és csiszolt változatát, ami ugyan sokat javult az eredeti elképzelésekhez képest, de a céggel szembeni bizalmatlanságon nem valószínű, hogy javít.

A Unity bocsánatot kért

A cég elnézést kért a kialakult állapotért és a bejelentett árazási rendszert újradolgozását ígérik. A visszavonásáról egyelőre nem esett szó a Unity részéről.

Teljesen kiborultak a fejlesztők a Unityre

Az új monetizációs rendszer bejelentése gyakorlatilag azonnal az első számú közellenséggé tette a népszerű fejlesztőmotort készítő céget, számos fejlesztő igyekszik szakítani az engine-nel.

Cult of the Lamb meglepetésre számíthatunk a héten

A játék ezen a héten tartja első születésnapját és ünneplésként különféle művészi koncepciókat osztanak meg X-en, szavazást indítottak Discordon egy új követő kinézetével kapcsolatosan, illetve beígértek egy meglepetést is augusztus 17-re.

Idén nyáron sem maradhat el a Devolver Direct bemutató!

A Devolver Digital bejelentette, hogy idén nyáron is garantált az őrület: júniusban megrendezik a Devolver Direct játékbemutatót!

Megvannak a BAFTA Games Awards győztesei

Több díjat kapott az Elden Ring és a Vampire Survivors is, illetve a Tunic is jól szerepelt, azonban 5 díjjal az egyértelmű győztes a God of War Ragnarök volt.

Íme, a BAFTA Games Awards jelöltjei

Úgy tűnik, nem gyűjtött még elég díjat a God of War: Ragnarök. A Sony Santa Monica alkotását 18 kategóriából 11 díjra jelölték, de tisztességes képviseletet kapott az Elden Ring, a Stray és a Tunic is.

Nagyobb frissítést kap a Cult of The Lamb az idén

Az ingyenes frissítés pontos dátuma még nem ismert, azonban jelentős újítások és tartalmak kerülnek majd a játékba.

Íme, a Steam Awards 2022-es jelöltjei

Idén sem marad el a Steam nagy éves díjátadója. Már szavazhattok a Steam Awards 2022 jelöltjeire - lássuk a listát!