Cult of the Lamb PC

Egy megszállt bárány bőrében vesszük fel a harcot a hamis prófétákkal.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Szépen sűrűsödik a heti játékmegjelenési listánk, igaz, elsősorban még mindig a független fejlesztőcsapatok tűnnek szorgalmasabbnak. Lássuk a következő napok felhozatalát!

Nézzünk bele a Cult of the Lamb harcrendszerébe!

Újabb előzetesen a Cult of the Lamb, a Devolver Digital következő játéka, melyben egy aranyos bárányként kell felépítenünk és menedzselnünk a kultuszkörünket, miközben a sötét erők ellen harcolunk.

Cult of the Lamb - íme, a bárány újabb, segítőkész prédikációja

Szektát alapítani nem gyerekjáték, a Devolver Digital és a Massive Monster épp ezért folytatja a bárány prédikációsorozatát, ami jobbnál jobb tippekkel lát el minket.

Ezt hozta a júliusi PlayStation Indies Spotlight

Szám szerint hét darab indie cím kapott figyelmet a júliusi PlayStation Indies Spotlight alatt, érdemes rájuk vetni egy pillantást.

Cult of the Lamb - új gameplay trailer érkezett

Mindig is szerettél volna egy bárány bőrébe bújva saját démoni szektát alapítani és menedzselni azt? Most megteheted!

SGF 2022: Ezt hozta az idei Devolver Direct

Tegnap éjjel lepörgött a Devolver Marketing Countdown to Marketing, és habár a műsor relatíve kevés videojátékot mutatott, a vállalati seggfejek tovább bonyolódó története mindenért kárpótolt bennünket.

Lássuk, milyen híreket hozott a mai Nintendo Indie World Showcase!

Nem sokkal ezelőtt levetítették a Nintendo Indie World Showcase legutóbbi adását, benne azokkal az indie fejlesztésű játékokkal, amelyek ma vagy a közeljövőben megérkeznek Nintendo Switchre (is).

Ismerkedés a Cult of the Lamb alapjaival

A Game Informer idő előtt futhatott egy próbakört a Massive Monster legújabb játékával, amiben egy szekta vezetőjeként kell terelgetnünk a saját nyájunkat. A Cult of the Lamb bázisépítést és dungeon crawler-kihívásokat is ígér.

Konzolokra is betalál a Cult of the Lamb

Nincs mese, a konzolosoknak is véráldozatot kell hozniuk a szelíd bárány pokoli szektája előtt. A Massive Monster és a Devolver Digital egy új előzetessel jelentette be a teljes platformlistát.

GC 2021: Ez volt még a Gamescom nyitóműsorában

Geoff Keighley nem spórolt a Gamescom tegnap esti nyitóceremóniáján, dögivel kaptuk a játékelőzeteseket. A legnagyobb bejelentéseket már összeszedtük, most végigvesszük, mik sikkadhattak el a híráradatban.