Kiszivárogtak az első képek a Yakuza 8-ról

Link másolása
A Yakuza 8 ott folytatja, ahol a hetedik rész abbamaradt. Sok korábbi szereplővel fogunk találkozni benne, a harcrendszer is marad körökre osztott.

A Famitsu által Mikuru Asakura, egy youTuber és MMA-harcos körbevezetést tartott a nézőinek a Ryu Ga Gotoku stúdiójában a legutóbbi videójában. A Yakuza-játékokról ismert fejlesztőcsapat elárult néhány részletet a franchise következő készülő részéről, továbbá néhány képet is kaptunk róla, mely a galériára kattintva érhető el. A képekből világossá válhat, hogy visszatérő karakterként köszönthetjük a hetedik részből megismert Ichiban Kasugát, Koichi Adachit és Yu Nanbát is.


További információként megtudhattuk, hogy a Yakuza 8 egy teljesen új városban fog játszódni, továbbá a fent említett karaktereken kívül még Asakura is egy biztosan visszatérő személy lesz a sztoriban. A játék direktora, Masayoshi Yokoyama megerősítette, hogy a Yakuza 8 a hetedik rész közvetlen folytatása lesz, pár évvel utána veszi fel a fonalat a cselekmény. Továbbá - ahogy azt már korábban is tudhattuk - az új rész a hetedikhez hasonlóan körökre osztott harcrendszerrel fog rendelkezni. Megjelenési dátumot ugyan nem kaptunk, de ha pótolni szeretnéd a sorozatot, akkor jó hírünk van, ugyanis az összes epizód elérhető a Game Pass keretein belül. Ha még nem tetted, a hetedik részről írt tesztünket itt olvashatod el.

3.
3.
Ganzer
Nagyon tetszett a Like a Dragon, a következő részét is várom.
2.
2.
DarkLord
Emlékszem , hogy féltem előre, hogy nem fog jót teeni a játéknak a körökre osztott harc meg az új főhős. De mindkettő telitalálat lett. Amúgy a sztori gyártásban profi az egész Yakuza széria és úgy tudják csűrni csavarni a szálakat, hogy sokan tanulhatnának tőlük és akkor sok nagy cím nem csak menj ide menj oda érdektelen sztoriból állna...
1.
1.
Ooorky
Fú de rühelltem Nanba-t, igazi trágyalé karakter zavaros motivációkkal és értelmetlen csöves felszopkodással (ami szinte az összes Yakuza-ban jelen van a 4. rész óta).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...