Bámulatos előzetest kapott a House of the Dragon

  • Írta: szlav
  • 2022. július 21.
  • Cooltúra
Link másolása
Egy hónap múlva képernyőre kerül a Game of Thrones első spin-off sorozata, a House of the Dragons. A hatalmas büdzséből készült széria elképesztő látványt és a témához kötelező politikai ármánykodást ígéri.

George R. R. Martin 2018-as regényét a Fire & Bloodot filmesíti meg a Game of Thrones első spin-off sorozata. Az osztatlan rivaldafény ezúttal a Targaryen családra vetül majd, akik kétszáz évvel a Trónok harca cselekménye előtt, az uralmuk dicső aranykorában sem ússzák meg a véres polgárháborút. Családi dráma, politikai machinációk és elképesztő csaták várnak bennünket a sárkányok házában, a látványra pedig ezúttal sem lehet panaszunk.

Ez persze nem véletlen, hiszen a híresztelések szerint a stúdió több mint 15 millió dollárt költött minden egyes epizódra - összesen egyébként tízrészes lesz a sorozat. A tét pedig nem kicsi, hiszen a Game of Thrones rendkívül megosztó befejezése után az HBO összesen öt mellékágat tervezett be. A House of the Dragon sikere vagy bukása eldöntheti, hogy a későbbiekben elkészül-e az egyelőre még legfeljebb csak forgatókönyv, illetve pletyka szintjén létező Jon Snow spin-off, a Ten Thousand Ships, a Sea Snake és a The Hedge Knight.

De ne szaladjunk előre ennyire, hiszen még a House of the Dragon sem jelent meg! A premierre még kereken egy hónapot kell várnunk, augusztus 22-én érkezik az első epizód.

3.
3.
xanatos0911
Ez a büdzsé dolog semmit sem jelent. A Kenobi sorozat is min. 90 millából készült (egyes források szerint meg ennél is tobb volt a budget) és úgy néz ki az egész mint egy hányadék már elnézést. Ez jobban néz ki, de ettől meg könnyen lehet, hogy a történet semmit sem fog érni.
1.
1.
zoli12i
Ezek a raszta hajú emberek elégé illúzió rombolóak ebben a világban. Mondjuk akkor lehetett volna már arctetkó is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...