Pörgős előzetest kapott a Resident Evil: Village DLC-je

  • Írta: szlav
  • 2022. július 22.
  • Letöltés
Link másolása
Idén ősszel jókora kiegészítőt kap a Resident Evil: Village. Az új Gold Editionben is feltűnő újdonságok egy új történetet, külső kameranézetet és a Mercenaries nagy frissítését foglalják magukba.

Idén ősszel újra lesz okunk elővenni a Resident Evil: Village-et, ekkor érkezik meg ugyanis a Winter's Expansion, amelyet külön vagy a játék eddigi legteljesebb Gold Editionjével is beszerezhetünk. A tartalmas DLC egy újabb előzetest kapott, íme:

Habár az új előzetes elsősorban a Mercenaries bővítményére, a három új játszható karaktert hozó Additional Ordersre fókuszál, a teljes csomag jóval többet tartogat ennél. Ha meguntuk az élőholtak darálását Chris Redfield, Lady Dimitrescu vagy Heisenberg személyében, akkor belevághatunk a Shadow of Rose című új sztorifejezetbe, illetve újra nekiugorhatunk az alapjáték történetének, ezúttal TPS-nézetből átélve Ethan Winters hátborzongató kalandját.

A Resident Evil: Village - Gold Edition, illetve a Winters' Expansion október 28-án jelennek meg PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...