Augusztusban érkezik a Hard West 2

  • Írta: gorien
  • 2022. július 23.
  • Megjelenés
Link másolása
Hét év után folytatódik a vadnyugat boszorkánysággal és egyéb démoni praktikákkal megfűszerezett értelmezése, a Hard West. A második részben egy élete fogására váró banditát alakítunk, aki egy szellemvonatra feni a fogát.

A CreativeForge Games 2015-ben állt elő az XCOM játékmechanikai alapjaira építő, vadnyugatos körítésű Hard Westtel. A folytatás már egy másik csapat keze alól kerül ki: az Ice Cube eddig egy cyberpunk RTS-t, a Re-Legiont tudhatja a renoméjában. A Hard West 2 azért nem távolodik el túlságosan az elődtől, hiszen ismét egy körökre osztott stratégiai játékot kapunk.

Mi Gin Carter bőrébe bújunk, egy törvényenkívüliében, aki a szerencséjét a Szellemvonat kirablásával szeretné megcsinálni – csakhogy a jármű nem hiába viseli ezt a nevet. Carterre végül sokkal nagyobb feladat vár a gyors pénzkeresésnél: magától az ördögtől kell visszaszereznie a lelkét.

Csapatunkat sokatpróbált banditák fogják adni, míg ellenfeleink között boszorkányos teremtényeket és démonokat is találunk. Változatos (olykor dinamikusan változó) vidékeket járunk majd be a kaland során, végzetes kimenetelű döntéseket hozunk, és különleges kártyákat is gyűjthetünk, amik új lehetőségeket nyújtanak majd a harcban.

A Hard West 2 augusztus 5-én jelenik meg PC-n.

2.
2.
silkgoat
az elsot imadtam...elso napos vetel
1.
1.
norbi27
Egész jól néz ki és a harc is érdekes (visszapattanó golyó például). Megy is kívánságlistára.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...