A tervezettnél később érkezik a következő Assassin's Creed

  • Írta: fojesz
  • 2022. július 24.
  • Pletyka
Link másolása
A Ubisoft a legutóbbi pénzügyi jelentése során jelentette be, hogy elhalasztja az új Avatar-játék megjelenését, és egy másik, "kisebb prémiumjátékát" - kiderült, hogy ez az új Assassin's Creed.

A Ubisoft legutóbbi pénzügyi jelentése sok rossz hírt hozott: a kiadó négy játékát, köztük a VR-os Splinter Cellt és a Ghost Recon: Frontline-t is törölte, két címét pedig elhalasztotta. Ezek közül csak az egyiket nevezte meg a cég, az új Avatar-játékot, a másikat azonban nem tudta, hiszen még be sem jelentette azt.

Annyit árult el mindössze, hogy egy "kisebb prémiumjátékról" van szó, a mindig jól értesült Jason Schreier azonban kiderítette (via Bloomberg), hogy ez bizony az a sokat pletykált Assassin's Creed-játék, amely a Valhalla DLC-jéből nőtte ki magát önálló projektté, és a Rift munkacímet viseli egyelőre.

Schreier úgy tudja, a fejlesztést vezető Ubisoft Bordeaux kérte a menedzsmentet, hogy napolják el a premiert, ugyanis jócskán megvannak csúszva - elvileg februárra lőtték be a megjelenést eredetileg, ebből lehet most május-június. Mindez üzleti szempontból is érdekes, a Ubisoft aktuális üzleti éve ugyanis márciussal ér véget, és nem mondhatnánk, hogy túl sűrű évet hoztak volna össze a franciák.

A hírek szerint egy másik Assassin's Creed is készül a Ubisoftnál, amely Ázsiában játszódhat majd, és a szolgáltatásalapú Assassin's Creed: Infinity része lehet.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...