Tokióban játszódik a Detroit: Become Humant kiegészítő manga

  • Írta: fojesz
  • 2022. július 25.
  • Érdekesség
Link másolása
Jó pár évvel a megjelenése után kapott mellékszálat a Detroit: Become Human, méghozzá egy manga formájában, amely Tokióba kalauzolja el a rajongókat.

Manga formájában kapott spin-offot a Detroit: Become Human. A múlt héten megjelent füzet a Detroit: Become Human - Tokyo Stories címet viseli, és ahogy azt a neve sejteti, Tokióba kalauzolja el a rajongókat - a manga Saruwatari Kazami és Moto Sumida munkája, akik természetesen a Quantic Dream felügyelete alatt dolgoztak.

A történet szerint az amerikai állapotokkal ellentétben Japánban alapvetően pozitívan állnak az androidokhoz, különösen népszerű a Reina nevű modell, amely a manga főszereplője is. Ugyanakkor néhányakat itt is elkezd zavarni, hogy az androidok elveszik a munkát az emberek elől, az ellenállás pedig szép lassan forradalommá válik. Sumida egyébként óriási rajongója a Detroitnak, saját bevallása szerint ez az egyik kedvenc játéka.

Biztosan felmerült bennetek, hogy miért nem Tokyo: Become Human címen fut a manga? Nos, azért, mert azt a címet a Sony már ellőtte egy élőszereplős promóvideónál.

1.
1.
PapaYeti
A játék szuper volt és le a kalappal, hogy nagyon mértéktartó és mégis jó befelyezéseket készítettek. Ha nem is happy end de teljesen reális.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...