Októberben bétázik a Torchlight Infinite

  • Írta: szlav
  • 2022. július 26.
  • Korai verzió
Link másolása
Régóta várjuk a Torchlight-széria mobilos kitérőjét, idén októberben pedig végre kézbe is vehetjük azt. A béta beharangozója mellett a Torchlight Infinite egyik játszható hőséről is lehullott a lepel.

Két évvel ezelőtt keserű szájízt hagyott maga után a Torchlight III - vajon egy free-to-play mobilos cím elég lesz ahhoz, hogy kárpótoljon bennünket? A Diablo: Immortalra rákontrázó Torchlight Infinite elsőként a tenyérnyi mobilplatformokat célozza, később azonban PC-re is befut majd. Lássuk a legújabb kedvcsinálóját!

Az összesen hat játszható karaktert felvonultató Torchlight Infinite frissen bemutatott hőse nem más, mint Thea, aki a Hold varázserejével tesz majd rendet a kazamatákban. A játék egyébként kifejezetten mély ARPG-élményt ígér, hála a részletesen személyre szabható képességeknek, gazdag lootrendszernek és persze a pörgős játékmenetnek.

A Torchlight Infinite elsőként mobilra, később azonban PC-re is megjelenik. Az iOS-en induló nyílt béta októberben veszi kezdetét, az előregisztráció pedig már jelenleg is él az App Store-ban.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...