Fontos újdonságokat hozott az Aliens: Fireteam Elite negyedik szezonja

  • Írta: szlav
  • 2022. július 27.
  • Letöltés
Link másolása
Döcögősen indult, de lassan egész szépen kikupálódik az Aliens: Fireteam Elite. A kooperatív shooter cross-play funkcióval, új játékmóddal és egyéb újdonságokkal bővült.

Jókora frissítést kapott tegnap az Aliens: Fireteam Elite, így itt az ideje, hogy újra móresre tanítsuk a xenomorfokat. Habár a játék első nagy sztoriexpanziója, a Pathogen csak augusztus 30-án élesedik, a tengerészgyalogság tagjai addig sem fognak unatkozni. Lássuk, milyen újdonságokat hozott a Prestige címen futó negyedik szezon!

Az ingyenes frissítés névadója az új presztízsrendszer, amely a maximális szint elérése után egy újféle progresszióval csábítja a kozmetikai extrákra vadászó játékosokat. Ez azonban csak a jéghegy csúcsa, hiszen érkezett egy vadiúj játékmód is, amelyben lőtornyok támogatásával védekezhetünk a rusnya idegenek ellen, ráadásul négy új fegyvert is kapunk a gyilkolásra. A legfontosabb újdonság azonban minden bizonnyal a régóta várt cross-play bevezetése, amely hosszú távon is csodákat művelhet a játékkal.

1.
1.
hedzsooo
1 honapja ujratelepitettem, tegnap frissult is. Ma vegre ujra lesz ok beugrani 1 kis hentelesre.:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...