Továbbra is készül az Armor Wars

  • Írta: fojesz
  • 2022. július 31.
  • Cooltúra
Link másolása
A múltkori marveles bejelentéscunamiból a korábban már bemutatott Armor Wars kimaradt, de a projekt írója letette a kisdobosesküt, hogy továbbra is munkálatok alatt áll.

Többször is megemlékeztünk már a Marvel Comic-Conra időzített bejelentéscunamijáról, és azóta is csepegnek a részletek a témában. Most éppen a Don Cheadle alakította War Machine saját sorozata, a korábban már bemutatott Armor Wars került szóba, ugyanis a Disney+-ra szánt projekt rejtélyes módon kimaradt a múltkori hírekből.

Dacára ugyanis a korábbi bejelentésnek, az Armor Wars nem kapott még csak körülbelüli premierdátumot sem a Comic-Conon, sőt meg sem említették, ami alapján többen arra tippeltek, hogy a projektet jegelhette a Marvel. Pedig erről szó sincs, ezt maga Yassir Lester, a sorozat írója erősítette meg az Instagramon (via CBR). Ennél többet sajnos ő sem mondhatott, de könnyen elképzelhető, az adaptáció valahol az MCU hatodik fázisában - a Fantastic Four-film és az új Bosszúállók között - kapott helyet.

Az Armor Wars egyébként az azonos címen futott képregénysorozatot dolgozza majd fel, amelyben "War Machine rádöbben, hogy mi történik, ha Tony Stark technológiája rossz kezekbe kerül". A karaktert a jövő tavasszal esedékes Secret Invasion sorozatban is viszontlátjuk majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...