Máris megszüntetik a PlayStation 5 egyik funkcióját

  • Írta: RangerFox
  • 2022. augusztus 1.
  • Hardver
Link másolása
Az Accolades ugyan hasznos funkció volt, mely kizárólag PS5-felhasználók számára volt elérhető, viszont mivel túl kevesen használták, a Sony kénytelen megszüntetni a szolgáltatást.

A PlayStation 5-felhasználók bizonyára találkozhattak már az Accolades funkcióval, melynek lényege az, hogy az online játékok során kitüntethetjük a csapattársainkat különböző kitűzőkkel, melyek aztán megjelennek a játékos PSN-profilján is. A funkció egész ötletesnek tűnt, célja pedig az online játékok során fellépő toxikusság visszaszorítása lett volna. A cél ugyan nemes volt, viszont úgy tűnik, nagyon kevesen éltek ezzel a funkcióval, így a Sony kénytelen eltávolítani azt.

A PlayStation hivatalos támogatói oldalán jelent meg a kiírás, miszerint az Accolades funkció támogatását felfüggesztik idén ősszel. Ezt azzal indokolták, hogy a vártnál sokkal kevesebben éltek ezzel a lehetőséggel, így más dolgokra csoportosítják az erőforrásaikat. Ugyanakkor a továbbiakban is biztatják a játékosokat arra, hogy pozitív üzenetekkel támogassák játékostársaikat.

2.
2.
Zisten
Szerintem a legnagyobb gond vele, az volt, hogy használhatatlan.
Meg ugye csak olyan embernek adhatod aki nem a barátod.

Őszintén, akartam adni ilyet egyes játékosoknak, de nem tudtam. Mert az nem elég, hogy felmész az illető adatlapjára, mert ott nincs ilyen funkció. Magából a Játékból kellett volna odatalálni, a játékban kellene ilyen funkciónak lennie. Ha a játék ad rá időt. Pl. Riders Republicban meccs végén hiába akartam adni, mire betöltötte addigra kidobott mindenkit a szobából. :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...