Nézzünk bele a Gotham Knights első 16 percébe!

  • Írta: fojesz
  • 2022. augusztus 2.
  • Videó
Az amerikai IGN az októberben érkező Gotham Knightsnak szenteli az IGN First rovatát augusztusban, amit egy masszív gameplay videóval vezetett fel a minap.

A felvétel a játék első 16 percébe nyújt betekintést... pontosabban a játékmenet elejéről van itt szó, hiszen a történéseket megelőzi egy prológus, amely kapcsán rendkívül titokzatosak a fejlesztők, és amelyből talán kiderül, hogy miért halt meg Batman a történet szerint.

Az alábbi felvételen is megörökített, az alapvető mechanikákat felvezető nyitányban a gothami egyetemen járunk majd, méghozzá azért, mert követjük Batman utolsó nyomait, hogy megtaláljuk Dr. Kirk Langstromot. Mivel az úriember látszólag már halott, mikor a helyszínre érkezünk, a mi feladatunk lesz, hogy kivizsgáljuk a történteket, egyúttal pedig leszámoljunk a Freaks bandával, amely láthatóan megtáltosodott Batman halálát követően.

A Gotham Knightsban négy karakter közül választhatunk majd, és mindegyik hőssel más-más párbeszédek várnak ránk - a videó Batgirlt főszerepelteti. Szerepjátékos elemek ide vagy oda, a készítők szerint egyik Lovag sem lesz kifejezetten gyenge, sőt: már mindegyik hozza az alapvető Batman-kunsztokat, a későbbiekben pedig azt fedezhetjük fel, hogy mire képesek még ezenkívül.

A Gotham Knights október 25-én érkezik PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re.

1.
1.
Macifasz
A véleményem nem változott a korábbihoz képest....a karakter mozgása nevetséges, a harc darabos és dinamikátlan, a látványon és a grafikán pedig egyátalán nem érezni, hogy mitől is only next-gen. Konkrétan a 7 éves Arkham Knight jobban néz ki nála. :-/ Sebaj, legalább ennek az árát is megspórolom. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...