Meet Your Maker - a Dead by Daylight készítőinek új FPS-e

  • Írta: RangerFox
  • 2022. augusztus 4.
  • Bejelentés
Link másolása
Az ígéretes, posztapokaliptikus világban játszódó aszimmetrikus FPS valamikor 2023-ban fog érkezni.

A Behaviour Interactive az aszimmetrikus horrorjátékáról, a Dead by Daylightról vált ismertté. A stúdió következő játékában egy kicsit más szempontból közelítik meg az aszimmetrikus koncepciót: a Meet Your Makerben más játékosok által épített labirintusokba kell majd behatolnunk, melyekben rengeteg ellenféllel, csapdával és egyéb nehezítő körülményekkel találkozunk majd.

A labirintusokba a kooperáció révén akár ketten is bemerészkedhetünk, a teljesítésükért pedig fizetőeszközt kapunk, mellyel a saját labirintusunkat fejleszthetjük és bővíthetjük, amit aztán más játékosoknak kell teljesíteniük. Fontos szerepet kap majd az építkezés a játékban, a labirintus alaprajzán kívül a csapdák helyeit, valamint az épületben bóklászó szörnyek útvonalát is személyre szabhatjuk. A labirintusokat online is meg lehet majd osztani, aztán bármikor visszanézhetjük, hogy a játékosok hogyan igyekeztek teljesíteni az eléjük gördített akadályokat.

A Meet Your Maker valamikor 2023-ban fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, és Xbox Series X/S konzolokra. A játék zárt tesztjére az alábbi linken tudtok feliratkozni, mely augusztus 23-án veszi majd kezdetét, kizárólag PC-n.

2.
2.
RangerFox
#1: Aszimmetrikus multiplayer/co-op
1.
1.
Viktor_The_Best
Ez most single player vagy multiplayer lesz-e vagy mindketto mert nem derult ki a videobol sem???
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...