Könnyebb lesz a gyengébb Xbox Series-konzolra fejleszteni

  • Írta: RangerFox
  • 2022. augusztus 5.
  • Hardver
Link másolása
A Microsoft nemrég közzétette az Xbox fejlesztői készletének legújabb frissítését, mellyel nagyban megkönnyítik az Xbox Series S gépekre való fejlesztést.

Ugyan az Xbox Series S újgenerációs konzolnak számít, ereje messze alulmarad a nagy testvérétől, az Xbox Series X-étől, ami sokszor megnehezítette a fejlesztők dolgát, akiknek erre a platformra is a lehető leggördülékenyebb és legszebb állapotban kell leszállítaniuk a játékukat. Most ezen a hardveres különbségen szeretne kicsit faragni a Microsoft a legutóbbi szoftverfejlesztői készletével.

A frissítésnek hála több száz megabájtnyi memóriával több áll majd a fejlesztők rendelkezésére, ami ugyan nem hangzik túl soknak, attól még az optimalizációnál sokat jelent. A megnövekedett memóriamennyiségnek hála bizonyos esetekben javulhat a grafikai teljesítménye is a konzolnak. Ugyan ez volt a játékosok szempontjából a leglényegesebb újítás, ezen felül számos egyéb apró módosítást eszközöltek a redmondiak a fejlesztőkészleten, melyről részletesebben a videóban mesélnek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...