40 perc a Zenless Zone Zero társaságában

  • Írta: szlav
  • 2022. augusztus 6.
  • Videó
Link másolása
Elstartolt a Zenless Zone Zero zárt bétája, így a résztvevők végre megtudhatták, hogy milyen lesz a Genshin Impact-csapat következő nagy dobása. Nézzetek bele ti is a játék elejébe!

A miHoyo hatalmasat tarolt a Genshin Impact sikereivel, a kínai stúdió azonban mást is tartogat a varázslatos fantasy világon kívül. Májusban mutatták be a következő nagy projektjüket, a Zenless Zone Zerót, amely ugyan ismét egy nyílt világú akció-szerepjáték lesz, a körítést azonban ezúttal New Eridu futurisztikus városa adja. A legbuzgóbb érdeklődők már körbe is nézhettek itt, hiszen a minap elstartolt az első zárt béta. Innen érkezik a játék első 40 percét bemutató gameplay-felvétel is.

A Zenless Zone Zero egyelőre nem kapott dátumot, azt azonban már tudjuk, hogy elsőként PC-n és mobilon debütál majd a játék - ezt később követik a konzolos portok.

4.
4.
About this and didn't know who to nearest petrol station to where i am
inquire about here, and you'll undoubtedly discover it.
3.
3.
Jarl Balgruuf
#2: Ez így tényleg nagyon ócska, a Code Vein is nagy csalódás volt, ahogy a Scarlet nexus is sivár és dögunalmas.
2.
2.
andrys3
Nem tudom hogy csinálták, de ennyire generikus látványt és hangzást én játéknál még életemben nem láttam. Látványra ugyan úgy néz ki mint a millió borzalmas anime játék, lásd Closers vagy Code Vein: tipikus szürke romos város a háttérben, leddel kivilágított totál irrealisztikus dizájnnal rendelkező enemy lineuppal, edgy karakterekkel amiknél valamiért egy cseszett nagy szike penge van fegyvernek holott léteznek lőfegyverek is. A zene néhány Nintendo játék 10 másodperces loopját juttatja eszembe. Ennyire precízen középszerűt alkotni véletlen nem lehet, ezek állítom szándékosan lőtték be hogyan lehet a létező legunalmasabb esztétikával rendelkező játékot megalkotni, csak tudnám miért...
1.
1.
Ganzer
Szlav, sajna nem nyílt világú lesz. Amúgy bejön az art design.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...