Már tízmillió játékosnál jár a MultiVersus

  • Írta: fojesz
  • 2022. augusztus 9.
  • Hír
Link másolása
Kevesen gondolták volna, de a MultiVersus túlzás nélkül a nyár egyik meglepetésjátéka lett, ezt pedig most számokkal is tudjuk bizonyítani nektek.

A MultiVersus első szivárgásai után csak fogtuk a fejünket; el nem tudtuk képzelni, hogy az első látnivalók alapján filléres Super Smash Bros.-klónnak tűnő free-to-play játék sikeres lehet. Pedig egyelőre nagyon is az: a tracker.gg adatai szerint mostanra több mint tízmillió regisztrált játékosa van a Warner hőseit egymásnak eresztő bunyós címnek.

Elképzelhető persze, hogy a számokon még a kezdeti lelkesedés tükröződik (és ugye a regisztrált játékosok száma sem egyenlő az aktív játékosok számával), de a MultiVersus felhasználótábora egyelőre tempósan hízik: jó egy hete még ötmillió fióknál jártunk, pedig az anyag zárt tesztelése július 19-én kezdődött, a nyílt béta pedig egy héttel később. Az sem mellékes, hogy a MultiVersus a verekedős játékok legfontosabb eseményén, az EVO-n is tiszteletét tette a hétvégén, ahol szintén nagy népszerűségnek örvendett.

Jelenleg a MultiVersus első szezonjára várunk, amely az eredeti tervek szerint ma rajtolt volna el, végül azonban elnapolták a premierjét - talán nem függetlenül attól, hogy a készítők szerint alaposabb átalakítás vár a játék hitbox-rendszerére. Az első évad újdonságairól itt írtunk bővebben: új játékmódok, karakterek, kiegészítők és természetesen egy szezonbérlet is várja a rajongókat.

A battle pass kapcsán érdekes fejlemény lehet, hogy adatbányászok találata szerint a játékosok szezononként egyszer megoszthatják majd egymással a szezonbérletüket: ilyenkor a rajongók másodmagukkal szintezhetnek a bérleten, és osztozhatnak a feloldott jutalmakon.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...