Ismerjük meg jobban a Rollerdrome különös látványvilágát!

  • Írta: szlav
  • 2022. augusztus 10.
  • Videó
Link másolása
A megjelenés előtti utolsó hajrában egy újabb fejlesztői videóval jelentkezett a Roll7 csapata. Ezúttal a Rollerdrome téveszthetetlenül egyedi, retrofuturisztikus stílusáról elmélkednek a fejlesztők.

Az Akira vagy a klasszikus Mad Max jellemvonásain túl nehéz pontosan behatárolni a Rollerdrome látványstílusát. Az OlliOlli-széria kapcsán ismerős Roll7 srácai fantasztikusan egyedi, távolról is könnyen felismerhető vizuális körítéssel borították be a görkoris lövöldéjüket, a végeredmény pedig magáért beszél. A harsány élek, a 70-es éveket idéző tompa színek és a karakterek egyszerű, de mégis határozott dizájnja egy olyan egyveleget alkot, amely mellett nehéz lenne párhuzamot vonni a közelmúlt játékaiból. Nektek hogy tetszik a videók alapján ez a különös, képregényszerű világ?

A Rollerdrome augusztus 16-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. Ha a megjelenés előtt jobban beleásnátok magatokat a furcsa extrémsport játékmeneti részleteibe, akkor csekkoljátok le a fejlesztők előző videóját!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...