Rollerdrome PC, PS4, PS5

Futurisztikus hangulatban, görkorival a lábunkon harcolunk a túlélésért.

Megvannak a BAFTA Games Awards győztesei

Több díjat kapott az Elden Ring és a Vampire Survivors is, illetve a Tunic is jól szerepelt, azonban 5 díjjal az egyértelmű győztes a God of War Ragnarök volt.

Rollerdrome teszt

2030-at írunk. A világot immáron nagyvállalatok uralják, amelyek sötét ügyleteiket egy új és minden korábbinál véresebb megmérettetéssel igyekeznek elfedni a kíváncsi szemek elől.

Megjelent a Rollerdrome, itt az utolsó előzetes

Ha ma csak egyetlen előzetest néztek meg, akkor az legyen a Rollerdrome launch trailere! A Roll7 stílusos görkoris lövöldéje egy fantasztikus rajzfilmszerű trailerrel várja a legújabb bajnokait.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések: ezúttal is bőségesen ellátnak majd bennünket az indie fejlesztők, de kapunk egy új Kirbyt, és az EA Sports első idei sportjátéka is megérkezik közénk!

Ismerjük meg jobban a Rollerdrome különös látványvilágát!

A megjelenés előtti utolsó hajrában egy újabb fejlesztői videóval jelentkezett a Roll7 csapata. Ezúttal a Rollerdrome téveszthetetlenül egyedi, retrofuturisztikus stílusáról elmélkednek a fejlesztők.

Nézzünk bele a Rollerdrome játékmenetébe!

Nincs már messze a Rollerdrome megjelenése, úgyhogy eljött az ideje, hogy alaposabban is szemügyre vegyük az OlliOlli-csapat görkoris lövöldéjét.

PlayStation Plus-előfizetőként olcsóbban kapjuk majd a Rollerdrome-ot

Az OlliOlli-csapat legújabb játéka egy görkorizós lövölde lesz, most pedig azt is megtudtuk, hogy bizonyos feltételek mellett olcsóbban is beszerezhetjük majd a megjelenéskor.

Bemutatkozott az OlliOlli-csapat új játéka, a Rollerdrome

Nem sok vadonatúj cím mutatkozott be az esti State of Playen, de ezek közül a Rollerdrome az egyik, amely az OlliOlli-sorozatot jegyző Roll7 legújabb munkája.