Túlélőmóddal érkezik új platformokra a Tribes of Midgard

  • Írta: szlav
  • 2022. augusztus 11.
  • Letöltés
Alig egy héten belül Xbox-konzolokra és Nintendo Switchre is megérkezik a Tribes of Midgard. A vikinges akció-szerepjáték ugyanekkor egy jókora frissítést is kap - mindezt egy látványos előzetes vezeti fel.

A Norsfell vikinges túlélő-akciószerepjátékát már több mint egy éve élvezhetik a PC-s és PS-es játékosok, most azonban eljött az ideje, hogy Xboxon és Nintendo Switchen is belevághassunk a mókába. Augusztus 16-án végre ezeken a platformokon is megjelennek a ragnarök első ómenei, melyekkel egyedül vagy akár tízfős csapatban is megküzdhetünk.

A fenti előzetesből pedig két dolgot szűrtünk le. Az első, hogy a narrációt kölcsönző Surtrre ráfér egy maroknyi mézes cukorka, a második pedig, hogy az új platformok érkezésével megkezdődő szezon egy vadiúj játékmódot is hoz magával.

A "Survival" szó ne rémisszen meg senkit, a jelek szerint ugyanis ez a játékmód a hagyományosnál jóval engedékenyebb lesz. A túlélés ugyanis itt nem feltétlenül a keményebb viszontagságokat jelöli - sokkal inkább arról van szó, hogy a világvége szörnyei ebben a módban nem kopogtatnak majd minden percben a kapunkon. A saját kényelmes tempónkban fedezhetjük majd fel a Tribes of Midgard pofás világát, építkezhetünk, kalandozhatunk, fejlődhetünk, Surtr alattvalóival pedig ráérünk akkor leszámolni, amikor éppen kedvünk szottyan rá.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...