Tribes of Midgard PC, PS5

Fedezd fel Midgardot és akadályozd meg, hogy az óriások elhozzák a Ragnarököt.

Túlélőmóddal érkezik új platformokra a Tribes of Midgard

Alig egy héten belül Xbox-konzolokra és Nintendo Switchre is megérkezik a Tribes of Midgard. A vikinges akció-szerepjáték ugyanekkor egy jókora frissítést is kap - mindezt egy látványos előzetes vezeti fel.

Frissítve: Felsorakoznak a PlayStation Plus májusi játékai

Kár is lenne meglepődnünk rajta: ebben a hónapban is idő előtt leleplezték a PlayStation Plus következő ajándékait. Ha minden igaz, májusban focisták, sírrablók vagy vikingek lehetünk.

Új platformokra költözik a Tribes of Midgard?

Minden jel szerint hamarosan új platformokon is játszhatóvá válik a Norsfell Games túlélő-akciószerepjátéka, a Tribes of Midgard, ami jelenleg PC-n és PlayStationön érhető csak el.

Megjelent a Tribes of Midgard

A Norsfell hosszú évek óta dolgozik vikinges túlélőjátékán, amelyben legendás harcosok bőrébe bújva kell megvédenünk a Világfát. A Tribes of Midgard tegnap végre megjelent, amit egy launch trailer is megünnepelt.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Július utolsó hetére is tartogat még érdekességeket a játékipar. Végre szárnyra kelhetünk az újgenerációs Xbox-konzolokon, viking törzsfőnöknek vagy futurisztikus pisztolyhősnek állhatunk, de elidőzhetünk pár régi klasszikussal is.

Mi volt még a tegnapi State of Playen?

A State of Play július 8-i műsora nem szűkölködött látnivalóban. Egy maréknyi, többnyire indie alkotásról kaptunk előzetest, amelyeket a közeljövőben várhatunk a Sony konzoljaira.

E3 2021: Tribes of Midgard - ARPG vikingekkel

Nem most hallottunk először a Tribes of Midgard érkezéséről, hiszen az már a 2017-es Ubisoft Indie Series versenyét is megnyerte. A csapat azóta szorgalmasan dolgozott, a játék elkészült, jövő hónapban pedig piacra is kerül.

Tribes of Midgard - vár a vikingek világa

Noha az északi harcosok témakörében mostanság az Assassin's Creed legújabb része élvezi a nagy figyelmet, nem az az egyetlen játék, amely a viking mitológiát veszi alapul. A Tribes of Midgardban a Ragnarök eljövetelét kell megakadályoznunk.