Meglepetés: Switchre is megjelenik a Thymesia

  • Írta: fojesz
  • 2022. augusztus 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A Team 17 kiadásában megjelenő soulslike is csatlakozik azon játékok közé, amelyek felhős formában teszik tiszteletüket a Nintendo hibrid konzolján.

A Team 17 és a fejlesztést végző OverBorder Studio váratlanul bejelentette, hogy augusztus 18-án nem csak PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re fog megjelenni a soulslike-játékuk, hanem Nintendo Switchre is. Nem túl meglepő módon a kiotóiak hibrid konzolján felhős formában streamelhetjük majd az anyagot.

A Thymesia története egy olyan királyságban játszódik, amelyben az alkímia romba döntött mindent. Mi a félig ember, félig holló, egyébként amnéziás Corvust alakítjuk, aki az emlékeit feltárva rakja össze, hogy mi történt a háttérben. Az akció-szerepjáték érdekessége, hogy nem biztos, hogy minden emlékfoszlányt megtalálunk, ettől függően pedig változik a sztori végkifejlete is. Ami a harcokat illeti, a bossok fertőzéseit fegyverré alakíthatjuk majd, harc közben pedig hollóvá változhatunk, hogy a tollainkat késként dobáljuk, és rendkívüli gyorsaságra tegyünk szert.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...