Frissítve: Black Adam is csatlakozhat a MultiVersus harcosaihoz

  • Írta: fojesz
  • 2022. augusztus 16.
  • Pletyka
Link másolása
A jelek szerint hamarosan két újabb karakter csatlakozhat majd a MultiVersus szereplőgárdájához: Black Adam és a Szörnyecskék Stripe-ja is választható harcos lesz.

A világ MultiVersus-lázban ég, és a Warner láthatóan mindent megtesz majd, hogy kiaknázza a free-to-play bunyós játékban rejlő lehetőségeket. Ma elindul az anyag első szezonja, amely Rick és Morty karakterét biztosan magával hozza majd (utóbbi már a jövő héten megérkezik!), azonban nagyon úgy tűnik, hogy nem kell sokat várnunk a további hősökre sem.

Egy, az Xbox dashboardján futó hirdetésből derült ki ugyanis, hogy hamarosan Black Adam és a Szörnyecskék Stripe-ja is csatlakozhat a harcokhoz - a reklámot fent láthatjátok. Külön érdekesség, hogy róluk korábban még csak nem is pletykáltak, de a Black Adam-film premierje miatt például nagyon adná magát, hogy a DC antihőse is tiszteletét tegye a játékban. Várjuk a fejleményeket!

Update! A két karakter érkezését hivatalosan is megerősítették, de közben már szivárognak az újabb nevek: adatbányászok megtalálták Beetlejuice és az Ózból ismerős Nyugati Boszorkány hangfájljait. Ha egyszer egy üzlet beindul!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...