Nagy költségvetésű G.I. Joe-játék készül a Hasbrónál

  • Írta: fojesz
  • 2022. augusztus 16.
  • Pletyka
Link másolása
A Hasbro is megvetné a lábát a játékiparban, az Axios magazin pedig körbejárta, hogy min dolgoznak jelenleg a cég fejlesztőstúdiói.

A játékok és társasjátékok után a videojátékos piacon is terjeszkedne a Hasbro, amely alá nem kevesebb, mint hat fejlesztőcég tartozik jelenleg - igaz, ezek egy része közvetve, a Wizards of the Coaston keresztül. Az Axios legutóbbi riportja azt járja körbe, hogy a jelenleg elérhető infók alapján milyen projektek vannak csőben a cégnél.

A legtöbb konkrétummal rendelkező fejlesztés az Atomic Arcade csapatánál készül, amit a Warner Bros. korábbi fejlesztője, Ames Kirshen vezet: itt egy "nagy költségvetésű akció-kalandjáték" rotyog a tűzön, amely a G.I. Joe-univerzumban játszódik, a főhőse pedig az a Snake Eyes lesz, akit a legutóbbi filmben is megtettek címszereplőnek. Arról egyelőre nincs hír, hogy a játék kapcsolódik-e a mozihoz.

Megtudtuk, hogy a texasi Skeleton Key egy horrorjátékon dolgozik, amihez a Hasbro egy már létező IP-ját is megkaphatja a csapat, egy meg nem nevezett washingtoni fejlesztőbrigádnál pedig egy olyan játék készül, amire a Hasbro videojátékokért felelős vezetője, Tim Fields szerint "nem számítanának a rajongóik".

A szintén texasi Archetype Entertainment egy sci-fi szerepjátékot hegeszt, miközben a nem túl jól sikerült Dungeons & Dragons: Dark Alliance alkotója, a Tuque Games is belevágott már az új projektjébe. A hatodik csapat eközben az MTG: Arenát reszelgeti tovább.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...